Winmasters MVP η Μαρία Χατζηπαρασίδου!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021, αναδείχθηκε η αθλήτρια του τμήματος χάντμπολ γυναικών, Μαρία Χατζηπαρασίδου, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η Ελληνίδα πλέιμεϊκερ, πέτυχε 10 τέρματα στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην ZRK Bjelovar, και 5 τέρματα στον επαναληπτικό, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ιστορική πρόκριση του Δικεφάλου στους «8» του EHF European Women's Cup, ενώ παράλληλα συμπλήρωσε τα 500 τέρματα με την φανέλα του ΠΑΟΚ Mateco.

Η Μαρία Χατζηπαρασίδου τερμάτισε πρώτη με 60%, ενώ στην δεύτερη θέση ισοβάθμησαν οι Dajana Jovanovska και Bram Van Den Dries με 20%. 

Για τη διάκριση της ως Winmasters MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, η Μαρία Χατζηπαρασίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Νιώθω πολύ χαρούμενη για αυτή την διάκριση. Έδωσα το 100% και θα συνεχίσω να το κάνω για να μπορώ να βοηθάω τα μέγιστα την ομάδα μου για να πετυχαίνουμε τους στόχους που θέτουμε».

Συγχαρητήρια Μαρία!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter