ΠΑΟΚ-Φοίνικας Σύρου

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 4η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 στο PAOK Sports Arena, τον Φοίνικα Σύρου.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε στην Βέροια τον τοπικό Φίλιππο με 0-3 για την 2η αγωνιστική, θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των νικών και να εδραιωθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κάνοντας το 3Χ3.

Απέναντι του, ο ανανεωμένος και αήττητος στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, Φοίνικας Σύρου, ο οποίος προέρχεται μάλιστα από την εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-2 σετ.

Ο Κώστας Δεληκώστας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς προβλήματα, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της κρατικής τηλεόρασης και πιο συγκεκριμένα από το κανάλι ΕΡΤ3 HD.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Φοίνικα Σύρου, ο αθλητής Σωτήρης Σωτηρίου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα η οποία φέτος έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Προσπαθούμε να βρούμε ρυθμούς και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για την δύσκολη συνέχεια. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις και πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Θα δώσουμε το 100% ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όλοι οι πόντοι είναι σημαντικοί όπως έχει διαμορφωθεί το πρωτάθλημα φέτος».
 

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021
4η αγωνιστική, Volleyleague ανδρών
PAOK Sports Arena
20:00, ΠΑΟΚ-Φοίνικας Σύρου (ΕΡΤ3 HD)