Αντίο Ευρώπη...Ελλάδα ερχόμαστε!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις, πρωτάθλημα και κύπελλο, στρέφει ο ΠΑΟΚ REDLED μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων, το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Φεβρουαρίου, στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας απέναντι στην πανίχυρη Λοκομοτίβα, η οποία αποτελεί ένα μέλος του κλαμπ των ελίτ του ευρωπαϊκού γυναικείου χάντμπολ.

Η ομάδα μας με παρακαταθήκη τις εμπειρίες και τις παραστάσεις που συνέλεξε από αυτό το διήμερο επιστρέφει στην Ελλάδα «κουβαλώντας στις αποσκευές της» εικόνες, οι οποίες σε συνδυασμό με το πάθος, την πίστη και την δίψα για επιτυχίες που ήδη υπήρχαν, αποτελούν την καλή και αναγκαία συνθήκη, ώστε η φετινή χρονιά να φέρει τίτλους στο τμήμα και να αποτελέσει εφαλτήριο και για τα επόμενα χρόνια. Άλλωστε οι ομάδες δεν χτίζονται για μία περίοδο, αλλά για να έχουν πορεία στον χρόνο και στον ΠΑΟΚ το ξέρουν πολύ καλά αυτό.

Το γεγονός ότι το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του Συλλόγου μας είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη μέχρι και τον Φεβρουάριο, αποτελεί σίγουρα σημαντική επιτυχία, η οποία ανοίγει την «όρεξη» σε όλους όσους ασχολούνται με το τμήμα.

Στο σημερινό παιχνίδι οι αθλήτριές μας, έδειξαν ήδη τις εμπειρίες που αποκόμισαν από τον πρώτο αγώνα και εμφανίστηκαν πιο έτοιμες στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα επιστρέφει νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας και ρίχνεται κατευθείαν στην δουλειά για τους εντός συνόρων αγώνες της.

Για την ιστορία...

Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ - ΠΑΟΚ REDLED: 33 - 20

Ημίχρονο: 18-12

ΠΑΟΚ RED LED (Χρήστος Τζουβάρας): Σεραφίμοβα, Τσαουσίδου, Τσιομπάνου, Νούλα, Παναγιωτίδου, Γκάτζιου, Σελεμίδου, Μούρνου 3, Καβαζοπούλου, Τζούρισιτς 1, Προκοπίδου 1, Νίκολιτς 3, Στοϊκόβσκα 2, Στρατάκη, Χατζηπαρασίδου 6, Μάστακα 4.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ!