Η μεικτή ζώνη του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Οι δηλώσεις των Κώστα Δεληκώστα και Μενέλαου Κοκκινάκη, μετά τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Volleyleague μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. 

Κώστας Δεληκώστας:

«Ο ΠΑΟ δίκαια κέρδισε. Είχαμε πολλά θέματα και στην υποδοχή και στην επίθεση.  Ήταν κατά κράτος καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Παραμονές του ματς με τη Σύρο τραυματίστηκε ο Μπατατζίμ για αυτό κάναμε και την αλλαγή. Παραμονές του ματς με τον Παναθηναϊκό τραυματίστηκε και ο δεύτερος μας ακραίος. Εντάξει δύσκολα παίζεις χωρίς δύο βασικούς σου παίκτες αλλά δεν νοείται να παίξουμε και να μην είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν το καταφέραμε αυτό. Είμαι απογοητευμένος με την υποδοχή, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε καθόλου και ο Παναθηναϊκός στην περιστροφή με τον Τσάτσιτς μας πήρε μεγάλη διαφορα στα δύο πρώτα σετ. Στο τρίτο ήμασταν πιο κοντά αλλά πάλι ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια».


Μενέλαος Κοκκινάκης:

«Πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Βασικό συστατικό της κακής εμφάνισης ήταν η έλλειψη συγκέντρωσης και η ενέργεια. Πρέπει να βελτιωθούμε για τη συνέχεια, έρχεται ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Όπως είναι φέτος το πρωτάθλημα δεν έχουμε πολύ χρόνο και πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Έγιναν κάποιες κινήσεις που ασχολείται η διοίκηση με το προπονητικό επιτελείο. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο ως επαγγελματίες αθλητές για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στη συνέχεια και να πάρουμε νίκες. Είναι πρωτόγνωρο για εμένα που θα παίξω την επόμενη εβδομάδα απέναντι στον Ολυμπιακό, την ομάδα που έχω μεγαλώσει. Συμβαίνουν όμως αυτά στη ζωή και τα καινούργια πράγματα που σου έρχονται μπροστά σου πρέπει να τα βλέπεις θετικά. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό με τη νέα μου ομάδα για να πάρουμε τη νίκη».