ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 6η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 31 Ιανουαρίου και ώρα 20:00, στο PAOK Sports Arena, τον Ολυμπιακό. 

Ο ανανεωμένος, μετά τις τρεις προσθήκες (Κανέλλος, Prigent, Evandro), ΠΑΟΚ, καλείται να επιστρέψει στον δρόμο των νικών και με μία πειστική εμφάνιση να σημάνει το έναυσμα της αντεπίθεσης. 

Απέναντι του ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετράει μία ήττα κόντρα στον Φοίνικα στη Σύρο και τέσσερις νίκες, όλες με τις βατές ομάδες του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είναι το δεύτερο «ντέρμπι» της χρονιάς για τους Πειραιώτες. 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Δεληκώστας, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, έχοντας όλους τους παίκτες, παλιούς και νέους, στη διάθεση του. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της κρατικής τηλεόρασης από το κανάλι της ΕΡΤ3 HD. 

Ευχή της «Μάνας» του Συλλόγου, οι παίκτες του Δικεφάλου να δώσουν την ψυχή τους στο τερέν του PAOK Sports Arena και να πάρουν τη καλύτερη δυνατή νίκη. 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, ο αθλητής Bram Van Den Dries, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο «ντέρμπι» απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Είναι ένα πολύ κομβικό παιχνίδι μετά τις δύο ήττες που είχαμε, και είναι σημαντικό να πάρουμε τους βαθμούς ενόψει των πλέι-οφ. Η ομάδα ενισχύθηκε και χρειάζεται να προσαρμοστούμε όλοι όσο πιο γρήγορα γίνεται επειδή ο ρυθμός στα παιχνίδια είναι γρήγορος».
 

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021
6η αγωνιστική, Volleyleague ανδρών 
PAOK Sports Arena
20:00, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (ΕΡΤ3 HD)