Κ. Βαρδαλής: «Η ΕΠΟ προσπαθεί, αλλά η Πολιτεία μπλοκάρει...»

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Ο έφορος του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας, κ. Κώστας Βαρδαλής εκφράζει τις ανησυχίες του στο acpaok.gr, μετά τον αποκλεισμό του ποδοσφαίρου από την επανέναρξη των προπονήσεων:

«Σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν και ισχύουν από τις 30 Ιανουαρίου για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, επιτρέπεται η λειτουργία των προπονητικών εγκαταστάσεων για τις ομάδες Α’ κατηγορίας γυναικών βόλεϊ, μπάσκετ, χάντμπολ και πόλο.

Μπαίνουν στο πίσω μέρος του μυαλού μου διάφορα αν και δεν θέλω να τα πιστέψω. Δεν μπορώ να καταλάβω πως παρ’όλες τις προσπάθειες της ΕΠΟ, η πολιτεία απέκλεισε ένα άθλημα ανοιχτού χώρου όπως το ποδόσφαιρο και έδωσε άδεια σε αθλήματα κλειστού χώρου και σάλας να λειτουργήσουν. Θέλοντας και μη δεν μπορεί ο νους μας να μην καταλήξει στο ότι κάτι συμβαίνει.

Γιατί το ποδόσφαιρο τυγχάνει διαφορετικής αντιμετώπισης; Τι συμφέροντα εξυπηρετούνται με τον αποκλεισμό του; Πως γίνεται η πολιτεία να αδιαφορεί για την Α’ Εθνική Γυναικών, μέσω της οποίας η Ελλάδα κάθε χρόνο εκπροσωπείται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση;».


 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter