ΠΑΟΚ-ΑΟΝΣ Μίλων

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Για την 8η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, στο PAOK Sports Arena, τον ΑΟΝΣ Μίλωνα. 

Ο Δικέφαλος θέλει να επιστρέψει στις νίκες, και να εκμεταλλευτεί το βατό πρόγραμμα στη συνέχεια, κοιτάζοντας πρωτίστως κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με σοβαρότητα. 

Απέναντι του ο Μίλωνας, του οποίου οι στόχοι είναι αντιστρόφως ανάλογοι από αυτοί του ΠΑΟΚ. Η ομάδας της Αττικής μετράει μόλις μία νίκη, ενώ η επίδοση που ξεχωρίζει μέχρι στιγμής ήταν ο πόντος στο Μαρούσι απέναντι στον Παναθηναϊκό, στην ήττα με 3-2 σετ. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του επίσημου καναλιού του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο YouTube, AC PAOK TV. Θα υπάρξει Pre-Game Show το οποίο θα ανοίξει στις 16:30 με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και εκλεκτούς καλεσμένους.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Μίλωνα, ο αθλητής Δημήτρης Κομητούδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Ελπίζουμε τα παιδιά που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού να είναι έτοιμοι για τον αγώνα. Θέλουμε να χτίσουμε ένα νικηφόρο σερί από εδώ και πέρα το οποίο θα μας βοηθήσει τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά. Ζητούμενο είναι να βγάλουμε αντίδραση από εδώ και πέρα, μετρώντας τις δυνάμεις μας».


Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021
8η αγωνιστική, Volleyleague ανδρών
PAOK Sports Arena
17:00, ΠΑΟΚ-ΑΟΝΣ Μίλων (AC PAOK TV)