ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 5η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, στο Ε.Γ. Μίκρας, την ΑΕΚ. 

Η επιστροφή στην δράση βρίσκει τον Δικέφαλο με νέα τεχνική ηγεσία, καθώς την θέση του Σλοβάκου προπονητή, Μιχάλ Μάσεκ, ανέλαβε ο Τάκης Φλώρος, ένας εκ των κορυφαίων προπονητών στο ελληνικό γυναικείο βόλεϊ. 

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ήταν σκληρή, καθώς βασική επιδίωξη του τεχνικού τιμ ήταν η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη μετά την αποχή σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο Δικέφαλος στις πρώτες τρεις αναμετρήσεις συγκέντρωσε 7 βαθμούς. 

Απέναντι του η ΑΕΚ, η οποία στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο ενισχύθηκε και αναμένεται να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο από αυτό της εκκίνησης. Στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές συγκέντρωσε 6 βαθμούς.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του επίσημου καναλιού του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο YouTube, AC PAOK TV. Θα υπάρξει Pre-Game Show το οποίο θα ανοίξει στις 17:30 με ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και εκλεκτούς καλεσμένους.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, η αθλήτρια, Άννα Καλαντάντζε, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ανυπομονούμε να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ, μία δυνατή ομάδα η οποία δυνάμωσε το ρόστερ της με νέες παίκτριες. Θέλουμε να κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα παίζοντας μόνο για τη νίκη!».


Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021
5η αγωνιστική, Volleyleague γυναικών
Ε.Γ. Μίκρας
18:00, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (AC PAOK TV)