Α. Μέρλος: «Ήθελα πολύ να έρθω στον ΠΑΟΚ-Θα βάλω τα δυνατά μου για να φέρω επιτυχίες!»

paok
Κατηγορία: Στίβος

Την πρώτη του συνέντευξη ως αθλητής του ΠΑΟΚ, δίνει ο νεοαποκτηθείς αθλητής Στίβου, Αντώνης Μέρλος, στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr. 

Πως αισθάνεσαι που πλέον ανήκεις στον ΠΑΟΚ;

«Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος, και τιμή, που ήρθα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα σε όλα τα τμήματα. Ήθελα πραγματικά να έρθω στον Σύλλογο, και θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, την Διοίκηση και ιδιαίτερα την έφορο του τμήματος κ. Τάνια Κεραμυδά, για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα». 

Σε τι κατάσταση βρίσκεσαι τώρα;

«Αυτή τη στιγμή είμαι σε μία πολύ καλή φόρμα, καθώς η προετοιμασία μου πηγαίνει πολύ καλά, χωρίς τραυματισμούς, και αυτό με αφήνει να δουλεύω στο 100% κάθε μέρα για να βελτιώνομαι καθημερινά».

Ποιος είναι ο στόχος σου για τη φετινή χρονιά;

«Ο βασικός στόχος για την φετινή χρονιά είναι ο τελικός στο πανευρωπαϊκό νέων Κ23, καθώς βρίσκομαι τελευταία χρονιά στην κατηγορία Κ23. Ως δεύτερο στόχο, ο οποίος είναι πιο δύσκολος, έχω θέση της επίτευξη του εισιτηρίου μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ;;

«Στον κόσμο του ΠΑΟΚ έχω να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος. Θα βάλω τα δυνατά μου να φέρω μεγάλες επιτυχίες στην ομάδα παρά του δύσκολους καιρούς που ζούμε».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter