Γ. Παπάκος: «Προσπαθούμε να επανέλθουμε σε ένα πολύ καλό επίπεδο»

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Την προετοιμασία του συνεχίζει το τμήμα πόλο ανδρών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ Prima Holidays, περιμένοντας την επανέναρξη της Α1 Κατηγορίας. 

Η εβδομάδα ξεκίνησε με τα καθιερωμένα covid τεστ, των οποίων τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά. Έτσι, οι παίκτες του Δικεφάλου μπήκαν στην πισίνα προκειμένου να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά. 

Φυσική κατάσταση, τεχνική κατάρτιση και τακτική, είναι οι τομείς στους οποίους ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου δίνει ιδιαίτερη βάση και στους οποίους επικεντρώνονται οι προπονήσεις. 

Για την πορεία των προπονήσεων, ο αθλητής Γιάννης Παπάκος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά για την ομάδα μας υπό τις οδηγίες του προπονητή μας. Πλέον, κάνουμε λιγότερες σε αριθμό προπονήσεις, ωστόσο η διάρκεια κάθε προπόνησης είναι μεγαλύτερη. Προσπαθούμε όλοι μαζί να επανέλθουμε σε ένα πολύ καλό επίπεδο μετά την διακοπή των δύο μηνών. Αυτό επιτυγχάνεται μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς. Το κακό στην υπόθεση είναι ότι δεν έχουμε εικόνα σχετικά με μία ενδεχόμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος, για αυτό το λόγο κινούμαστε στα... τυφλά, αφού δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε ακριβώς το είδος της προπόνησης, γιατί όπως καταλαβαίνετε στην εξέλιξη του πρωταθλήματος αλλάζει η προπόνηση σε σχέση με την προετοιμασία. Ελπίζουμε να ακούσουμε άμεσα καλά νέα, διότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter