Λ. Σεϊρεκίδης: «Είμαστε σε πολύ καλό και υψηλό επίπεδο»

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Συνεχίζεται η δουλειά στο «Σπίτι του Χάντμπολ» για το τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ. 

Οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» εργάζονται σκληρά εντός του γηπέδου, αναμένοντας την επανέναρξη της Handball Premier. Το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες συνθήκες που υπάρχουν, ωστόσο οι «στροφές» έχουν ανέβει αρκετά αν αναλογιστούμε ότι οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει από την 1η Ιανουαρίου. 

Οι προπονήσεις ξεκινούν με τα καθιερωμένα covid τεστ, των οποίων τα αποτελέσματα είναι όλα αρνητικά. Την διαδικασία πραγματοποιεί η Νοσοκόμα στο Σπίτι. Ο Παναγιώτης Γούσιος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, δουλεύοντας περισσότερο το κομμάτι της τακτικής. 

Για την πορεία των προπονήσεων, ο αθλητής Λευτέρης Σεϊρεκίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Διανύουμε μία πολύ δύσκολο περίοδο. Όλη η κατάσταση αυτή είναι πολύ δύσκολη για έναν αθλητή, λόγω της αποχής, της επανέναρξης, ξανά αποχής, και ξανά επανέναρξης. Σαν ΠΑΟΚ θεωρώ πως είμαστε σε ένα πολύ καλό και υψηλό επίπεδο προετοιμασίας. Βρισκόμαστε στην έκτη εβδομάδα προπονήσεων και η ομάδα δείχνει ότι έχει βρει πατήματα ξανά. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και παρέα, περνάμε ωραία στις προπονήσεις και αυτό μας δίνει την όρεξη και το πάθος να βελτιωθούμε και να δουλέψουμε πιο σκληρά. Ανυπομονούμε για την έναρξη των αγώνων, διψάμε για αγώνες και μακάρι να είχαμε τον Λαό του ΠΑΟΚ δίπλα μας».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter