Ανακοίνωση Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θεσσαλονίκη, 15/02/2021

Ο ΠΑΟΚ, σεβόμενος το στενό χρονικό περιθώριο ημερομηνιών διεξαγωγής του πρωταθλήματος και την απάλειψη πιθανών αναβολών, αποφάσισε να ταξιδέψει για το νησί της Σύρου από την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021, προκειμένου να προλάβει τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία θα καθιστούσαν αδύνατη την πρόσβασή του στο νησί.

Με την ομάδα να επιβαρύνεται το κόστος της 2 επιπλέον ημερών παραμονής στο νησί και τους αθλητές να διαμένουν 3 ημέρες στη Σύρο, η εξέλιξη δεν ήταν η αναμενόμενη...

Τη στιγμή που το νησί της Σύρου διαθέτει 2 κλειστά γήπεδα, σε αίτημα της ομάδας μας για πραγματοποίηση μίας προπόνησης την ημέρα της Δευτέρας, η οποία δε συμπεριλαμβάνεται στο Πρωτόκολλο, το οποίο προβλέπει μία προπόνηση την προηγούμενη ημέρα του αγώνα και μία προπόνηση την ημέρα του αγώνα, η απάντηση ήταν αρνητική, με τους αθλητές του ΠΑΟΚ να μένουν εκτός γηπέδου για 48 ώρες, ενώ και οι διαθέσιμες ώρες των προπονήσεων της Τρίτης και της Τετάρτης ήταν οι πλέον απαράδεκτες.

Το εν λόγω γεγονός μόνο απαράδεκτο μπορεί να θεωρηθεί, με τη Διοίκηση της συριανής ομάδας να ακυρώνει κάθε προηγούμενο, καθώς και τον φιλόξενο χαρακτήρα για τον οποίο φημίζεται το νησί της Σύρου.

Για την ακρίβεια, η αφιλόξενη συμπεριφορά της Συριανής Διοίκησης βασίστηκε στο γεγονός ότι η φιλοξενία στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν ανάλογη, δεδομένου ότι η ομάδα ζήτησε μία συγκεκριμένη ώρα, κατά την οποία διαθέσιμο ήταν το βοηθητικό γήπεδο στο PAOK Sports Arena.

Να υπενθυμίσουμε, λοιπόν, στην ομάδα του Φοίνικα Σύρου, ότι το PAOK Sports Arena δεν εξυπηρετεί εξ' ολοκλήρου την ομάδα βόλεϊ ανδρών, αλλά και τις ομάδες μπάσκετ ανδρών και γυναικών του ΠΑΟΚ, ενώ η στιγμή κατά την οποία συνέβη η δήθεν "αφιλόξενη" συμπεριφορά συμπίπτει με την περίοδο του κορωνοϊού, κατά την οποία προβλέπονται αυστηρά μέτρα διεξαγωγής των προπονήσεων στα κλειστά γήπεδα, όπως κενές ώρες μεταξύ των προπονήσεων για καθαρισμό και αερισμό των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Ο ΠΑΟΚ, στη μακρόχρονη ιστορία του, έχει δείξει πως σέβεται όλους τους αντιπάλους του, στους οποίους προσπαθεί να παρέχει τις καλύτερες συνθήκες κατά τη φιλοξενία τους στη Θεσσαλονίκη.

Ως εκ τούτου, καταδικάζουμε την αφιλόξενη συμπεριφορά των Συριανών διοικούντων, οι οποίοι αμαυρώνουν την πολύ καλή φιλοξενία των προηγούμενων ετών της ομάδας, για την οποία είχαν μεριμνήσει οι προηγούμενες διοικήσεις.

Εάν, λοιπόν, θεωρείτε ότι με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε την μεγάλη ομάδα που ονειρεύεστε μέσα στο γήπεδο, δυστυχώς, το παραγοντικό σας έλλειμμα πάντα θα σας εκτρέπει από τον στόχο σας!

Παρ' όλα αυτά, ευχόμαστε περαστικά στον Πρόεδρο της ομάδας για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί, γιατί πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ