ΠΑΟΚ-Αίας Ευόσμου

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για την 7η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, στο Ε.Γ. Μίκρας, τον Αίαντα Ευόσμου. 

Ο Δικέφαλος, μετά τη νίκη του επί της ΑΕΚ με 3-0 σετ, πήρε ακόμα ένα τρίποντο, άνευ αγώνα αυτή τη φορά, μετά την απόσυρση του Πανναξιακού από το πρωτάθλημα. Έτσι το σύνολο του Τάκη Φλώρου πάτησε «κορυφή» και θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των νικών. 

Απέναντι του, ο Αίας Ευόσμου, μία ομάδα που έχει αμφίδρομη πορεία από αυτή του ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ουραγός στον Β' Όμιλο, έχοντας μηδέν βαθμούς σε πέντε παιχνίδια. Στο τελευταίο παιχνίδι έχασε 0-3 από τον Ολυμπιακό, ωστόσο πάλεψε όλα τα σετ μέχρι το τέλος, δείχνοντας ιδιαίτερη μαχητικότητα στο παιχνίδι του. 

Ο Τάκης Φλώρος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, και έχεις όλες τις παίκτριες στη διάθεση του. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον Αίαντα, η Ελισάβετ Ηλιοπούλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Με την επανέναρξη μας καταφέραμε να πετύχουμε μία σημαντική νίκη επί της ΑΕΚ, δείχνοντας σε όλους πόσο σωστά και σκληρά προετοιμαστήκαμε όλο αυτό τον καιρό. Το Σάββατο είχαμε ρεπό, και έτσι είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι κόντρα στον Αίαντα. Θέλουμε μία νίκη η οποία θα συνοδευτεί με καλή εμφάνιση. Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο, οπότε θα παίξουμε για τη νίκη!».


Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021
7η αγωνιστική, Volleyleague γυναικών
Ε.Γ. Μίκρας
18:00, ΠΑΟΚ-Αίας Ευόσμου (AC PAOK TV)