ΠΑΟΚ Mateco-Rincon Fertilidad Malaga

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Για το Game 2 της προημιτελικής φάσης του EHF European Women's Cup, ο ΠΑΟΚ Mateco υποδέχεται την Rincon Fertilidad Malaga, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ». 

Στο απόηχο του 30-21 του πρώτου αγώνα υπέρ της ισπανικής ομάδας, ο ΠΑΟΚ Mateco καλείται να εξαντλήσει τις πιθανότητες του προκειμένου να πάρει μία επική πρόκριση που θα τον οδηγήσει στα ημιτελικά του EHF Cup. 

Η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού παραμένει το βασικό πρόβλημα στο «στρατόπεδο» του Δικεφάλου, και σε αυτήν οφείλεται κατά βάση η διαφορά των εννέα τερμάτων του πρώτου αγώνα. Πλέον, τα κορίτσια του Δημήτρη Πελεκίδη καλούνται να ξεπεράσουν τα όρια τους και να δώσουν την ψυχή τους στο δεύτερο παιχνίδι. 

Ό,τι και να γίνει όμως, αυτή η ομάδα θα είναι νικήτρια στις δικές μας καρδίες. 

Και η δεύτερη αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV. 

Για το Game 2 κόντρα στην Rincon Fertilidad Malaga, η Jovana Stojanovic δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: 

«Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας ώστε να πάρουμε τη νίκη. Θα χρειαστεί να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Πιστεύω ότι η διαφορά των εννέα τερμάτων στο πρώτο παιχνίδι δεν ανταποκρίνεται στην ρεαλιστική δυναμική των δύο ομάδων. Έχουμε έλλειψη παιχνιδιών, αφού το πρωτάθλημα διακόπηκε τον Νοέμβριο, και αυτό μας στοιχίζει στο να χτίσουμε ρυθμό κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν θέλουμε ωστόσο αυτό να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι. Θέλουμε τη νίκη αύριο, και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε σε αυτή».

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021
Προημιτελική φάση 2ος αγώνας, EHF European Women's Cup 
«Σπίτι του Χάντμπολ» 
17:00, ΠΑΟΚ Mateco-Rincon Fertilidad Malaga (AC PAOK TV)