Ανακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ

Από τις 13 Ιανουαρίου 2021 ξεκινήσαμε μία νέα, φιλόδοξη και πολύ σημαντική για το μέλλον της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προσπάθεια. Και σε αυτή την προσπάθεια είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Από την πρώτη στιγμή…

Η πρωτοβουλία του αρχηγού της ομάδας ποδοσφαίρου Αντρέ Βιεϊρίνια μας συγκίνησε. Όπως και η παρουσία του σήμερα στο PAOK Sports Arena, μαζί με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Χρήστο Καρυπίδη.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που στάθηκε ο ίδιoς προσωπικά δίπλα στο μπάσκετ. Παρακίνησε όμως και τους συμπαίκτες του να κάνουν μία κίνηση, που δεν ήταν συμβολική, αλλά ουσιαστική και τους ευχαριστούμε όλους.

Ένα ευχαριστώ από καρδιάς και για όλα τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την οικογένεια Σαββίδη που είναι πάντα δίπλα μας και μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερηφάνεια για την ομάδα μας, την οικογένειά μας, τον ΠΑΟΚ.

Με συμμέτοχο τον κόσμο μας και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ συνεχίζουμε την καταμέτρηση και σήμερα 25 Φεβρουαρίου 2021, με αίσθημα ευθύνης και απόλυτου σεβασμού προς όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ενημερώνουμε τα ακόλουθα…

  • Στην ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχουν συμμετάσχει ήδη πάνω από 5.000 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από όλο τον κόσμο.
  • Το ποσό που έχει συγκεντρωθεί ξεπέρασε πλέον τις 300.000€.
  • Έχουμε μπροστά μας ακόμη 15 ημέρες, μέχρι τις 12 Μαρτίου 2021, οπότε και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της ΑΜΚ. ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε να πετύχουμε, αυτό που φαινόταν δύσκολο στην αρχή αυτής της προσπάθειας.


Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που έχουν ήδη συμμετάσχει σε αυτή την προσπάθεια. Θέλουμε να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία σε όσους, δεν συμμετείχαν απλά μόνο μία φορά στην ΑΜΚ, αλλά το έκαναν και 2η και 3η και 4η φορά. Η αγάπη τους και η αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ δεν έχει όρια…

Συνεχίζουμε δυναμικά για να κάνουμε τον ΠΑΟΚ και πάλι ισχυρό.

Η συμμετοχή στην ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι απλά στήριξη στην ομάδα. Είναι μία ξεκάθαρη έκφραση της επιθυμίας μας να δούμε και πάλι το μεγάλο ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει.

Βήμα, βήμα θα τα καταφέρουμε.

Και μην ξεχνάτε.

Ήρθε η ώρα να ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ και να ξανά ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ!

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Πηγή: paokbc.gr