Winmasters MVP ο Viktor Gigov!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 , αναδείχθηκε ο αθλητής του τμήματος χάντμπολ ανδρών, Viktor Gigov, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου με 56% στις αποκρούσεις (9/16) συνέβαλε τα μέγιστα στην εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αερωπού ManDynamic με 19-27, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Handball Premier. 

Ο Viktor Gigov τερμάτισε πρώτος με 85%, δεύτερη η Nukiya Mayo με 15%. 

Για τη διάκριση του ως Winmasters MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, ο Viktor Gigov, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας, είμαι χαρούμενος που επιστρέψαμε στο γήπεδο με μία εκτός έδρας καλή νίκη. Ο Αερωπός είναι μία πολύ καλή ομάδα, ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα του, και αυτός ήταν ο λόγος που μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο. Δώσαμε τα πάντα στο γήπεδο, ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας, και έτσι ήρθε η νίκη. Είμαι ικανοποιημένος για την ατομική διάκριση, ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Όπως επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους παλέψαμε μαζί για να έρθει αυτή η εκτός έδρας σημαντική νίκη. Συνεχίζουμε με περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον!».

Congratulations Viktor!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter