Πετούσε φωτιές στο νερό ο Δικέφαλος!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Στην επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays υποδέχθηκε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Μαρτίου 2021 τον Ν.Ο. Χίου, του οποίου και επικράτησε με 13-7.
 
Στο ξεκίνημα, ο Δικέφαλος μπήκε μουδιασμένα, με αποτέλεσμα να δεχθεί την «ψυχρολουσία» των 3 γκολ των αντιπάλων, που κατάφεραν να προηγηθούν με 0-3. Μετά το τάιμ άουτ που κάλεσε ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, οι «ασπρόμαυροι» έκαναν την αντεπίθεσή τους και με τρία γκολ των Ραντόγεβιτς, Ράντονιτς και Γιαννόπουλου πέτυχαν την ισοφάριση, 3-3, σκορ με το οποίο και ολοκληρώθηκε το πρώτο οκτάλεπτο.
 
Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος, δίνοντας βάση στην άμυνα, η οποία και δημιουργεί καλές επιθέσεις κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ με γκολ του Λάμπη Νάνου, 4-3 και στη συνέχεια να χτίσει μία διαφορά των +2 τερμάτων, ύστερα από γκολ του Γρηγόρη Γιαννόπουλου. Με την σκληρή τους άμυνα οι παίκτες του Δικεφάλου κράτησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου «καθαρή» την εστία τους με το 5-3 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.
 
Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου ανέβασαν το ρυθμό τους, με τον Νίκολα Ράντονιτς να ανεβάζει τη διαφορά στα τρία τέρματα, 6-3. Αν και οι αντίπαλοι μείωσαν σε 6-4 και στη συνέχεια σε 8-5, τα δύο γκολ του Λάμπη Νάνου και του Γιάννη Κεχαλάρη διαμόρφωσαν το 10-5 στο τέλος της τρίτης περιόδου.
 
Στο τέταρτο οκτάλεπτο, η ομάδα της Χίου προσπάθησε να αντιδράσει, μειώνοντας σε 10-6, με τον Γρηγόρη Γιαννόπουλου να απαντάει άμεσα, ανεβάζοντας και πάλι το δείκτη της διαφοράς στο +5, 11-6, ενώ ο Φίλιπ Ραντόγεβιτς ακολούθησε γράφοντας το 12-6 για τον ΠΑΟΚ. Αν και οι αντίπαλοι προσπάθησαν να μειώσουν τη διαφορά, 12-7, οι "ασπρόμαυροι" δεν άφησαν περιθώρια, πετυχαίνοντας άμεσα το 13-7, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Στο διά ταύτα, ο Δικέφαλος, προσπέρασε το μεγάλο εμπόδιο της τρίμηνης αγωνιστικής απραξίας και, δίνοντας μεγάλη βάση στην άμυνα και έχοντας μεγάλο πλουραλισμό στην επίθεση, κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη, η οποία μόνο "τονωτική" μπορεί να είναι ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Οι παίκτες του Δικεφάλου απέδειξαν την καλή δουλειά που έγινε σε όλο το διάστημα από την επανέναρξη των προπονήσεων και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη αγωνιστική αναμέτρηση, όπου αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον ΑΟΦΠ Φαλήρου.

ΠΑΟΚ Prima Holidays-ΝΟ Χίου: 13-7

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-0, 5-2, 3-2

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Προσινικλής Ν., Προσινικλής Π., Κεχαλάρης 1, Μαρινάγης, Γιαννόπουλος 3, Σγουρίδης 1, Παπάκος, Ράντονιτς 3, Ραντόγεβιτς 3, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Νάνος 2, Νικολαΐδης