Winmasters MVP ο Ξενοφών Σιορδίλης!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, αναδείχθηκε ο αθλητής του τμήματος πόλο ανδρών, Ξενοφών Σιορδίλης, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, με εξαιρετική εμφάνιση στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών στο οποίο ο ΠΑΟΚ Prima Holidays επικράτησε με 13-7 του ΝΟ Χίου, συνέβαλλε τα μέγιστα στο αποτέλεσμα αυτό.

Ο Ξενοφών Σιορδίλης τερμάτισε πρώτος παμψηφεί, λαμβάνοντας το 100% των ψήφων, όντας ο μοναδικός αθλητής της φετινής αγωνιστικής περιόδου που έχει πετύχει κάτι τέτοιο στην συγκεκριμένη ατομική διάκριση. 

Για την διάκριση του ως Winmasters MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, ο Ξενοφών Σιορδίλης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στον προπονητή για τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα σημαντικό ρόλο στην επίτευξη αυτής και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μας στηρίζουν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, ακόμα και τον κόσμο που είναι δίπλα μας και μας παρακολουθεί έσω και από απόσταση. Όσον αφορά τον τίτλο του MVP, ευχαριστώ όλους όσους βοηθήσαν για να γίνει αυτό και ελπίζω να μην είναι ο τελευταίος!

Θα ήταν όλα πιο όμορφα βέβαια αν μπορούσα να πω με σιγουριά ότι επικεντρωνόμαστε στον επόμενο αγώνα, αλλά δυστυχώς όπως είναι τα πράγματα δεν γνωρίζουμε ούτε εμείς πότε θα είναι αυτό... Συνεχίζουμε δυνατά στις προπονήσεις, όσο μπορούμε, όσο μας επιτρέπεται, και προσπαθούμε για το καλύτερο ελπίζοντας να ξανά ξεκινήσουμε σύντομα.  

Κλείνοντας, θέλω να πω ένα χρόνια πολλά στις γυναίκες μας σήμερα, να τις χαιρόμαστε!».


Συγχαρητήρια Ξενοφών!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter