AC PAOK TV: Ο ΠΑΟΚ έβαλε στα γήπεδα 300.000 κόσμο!

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ

Το AC PAOK TV... μεγαλώνει, όλο και περισσότερο, αφού πλέον ξεπέρασε τις 300.000 μοναδικές προβολές στις LIVE Streaming μεταδόσεις του.

Ο επίσημος λογαριασμός YouTube του ΠΑΟΚ, ξεκίνησε να προβάλει τους αγώνες των τμημάτων του από τις 6 Οκτωβρίου του 2019, με πρώτο παιχνίδι το οποίο μεταδόθηκε από την κάμερα του AC PAOK TV να είναι το ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-Ελευθερία Μοσχάτου, στο πλαίσιο του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών.

Από τις 6 Οκτωβρίου 2019 μέχρι και σήμερα, ακολουθήσαν ακόμα 45 μεταδόσεις, με το AC PAOK TV να δίνει εικόνα σε αγώνες βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών, χάντμπολ ανδρών, χάντμπολ γυναικών, μπάσκετ γυναικών, ποδοσφαίρου γυναικών, πόλο ανδρών και κολύμβησης.

Παιχνίδια ιστορικής σημασίας, όπως το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπενφίκα στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του UEFA Women's Champions League, οι «μάχες» του ΠΑΟΚ Mateco κόντρα στην Μπέλοβαρ στο πλαίσιο της φάσης των «16» του EHF European Women's Cup, η προημιτελική φάση του EHF European Women's Cup όπου ο ΠΑΟΚ Mateco αντιμετώπισε την Μάλαγα, πετυχαίνοντας την μοναδική νίκη ελληνικής γυναικείας ομάδας χάντμπολ σε προημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είχαν την ευκαιρία να καλυφθούν σε επαγγελματικά πρότυπα αποκλειστικά μέσω της κάμερας του AC PAOK TV.

Ξεκινώντας με τα ευχαριστώ, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εταιρίες: Morris, Mateco, Winmasters, Ησαϊάδης Α.Ε., Exposystem, Forch Hellas, Domus Ergo και Padrino Cafe-Bar, οι οποίες στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια του AC PAOK TV από την περσινή περίοδο μέχρι και σήμερα.

Όμως το μεγαλύτερο ευχαριστώ, ανήκει σε εσάς, τον μεγάλο Λαό του ΠΑΟΚ, ο οποίος αγκάλιασε από την πρώτη μέρα το εγχείρημα του AC PAOK TV, και πρόσφερε 300.000 προβολές στις 46 μεταδόσεις που έχουν καλυφθεί αποκλειστικά μέσω της κάμερας του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά μας, ζητάμε την περαιτέρω στήριξη σας με ένα subscribe στο κανάλι μας, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις LIVE Streaming μεταδόσεις αλλά και για τα βίντεο που ανεβαίνουν στο AC PAOK TV. Κάνοντας κλικ εδώ: https://www.youtube.com/c/acpaoktv?sub_confirmation=1

Για χορηγική συνεργασία της εταιρίας σας με το AC PAOK TV, και ενημέρωση στο πως μπορείτε να διαφημιστείτε με τον καλύτερο τρόπο σε ανταγωνιστική τιμή στις μεταδόσεις του ΠΑΟΚ, στοιχεία επικοινωνίας:

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: 6989566973
Email: acpaoktv@acpaok.gr

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter