Βέργος: «Συνεχίζουμε δυνατά...»

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό στον Πειραιά, ο προπονητής της ομάδας Πάνος Βέργος μίλησε στο acpaok.gr για το 4x4 στο β' γύρο και την σημερινή πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας!

O ΠΑΟΚ έχει κάνει το 4x4 στο β' γύρο, πετυχαίνοντας σήμερα μία μεγάλη νίκη επί του Εθνικού μέσα στον Πειραιά... Τι έχει γίνει σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια;
Κατ' αρχήν αποκαταστάθηκε η ισορροπία στο παιχνίδι μας και αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να επιτεθούμε με ορθολογικό τρόπο, αλλά και να αμυνθούμε καλύτερα, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε η άμυνα μερικές φορές ξεκινάει από το πόσο συμπαγής είσαι στην επίθεση. Πετυχαίνοντας θετικά αποτελέσματα, ανέβηκε η ψυχολογίας μας, ενώ καθοριστικό παράγοντα στις καλές εμφανίσεις μας έπαιξε και η προσθήκη ενός πολύ δυνατού φουνταριστού, του Τομάσεβιτς. Προετοιμαστήκαμε για αυτό το πολύ δυνατό παιχνίδι και δεν το κρύβω ότι ήρθαμε αποφασισμένοι για να κερδίσουμε, ήταν αδιαπραγμάτευτο για εμάς ότι θέλαμε να φύγουμε με τη νίκη από τον Πειραιά και πιστεύω πως το δείξαμε μέσα στην πισίνα! Πρέπει να παραμείνουμε αφοσιωμένοι και να συνεχίσουμε την πολύ καλή προσπάθεια και στα επόμενα παιχνίδια.

Η απόδοση του Κώστα Γαλανίδη σήμερα ήταν καθοριστική...
Τον Γαλανίδη τον στερηθήκαμε στον πρώτο γύρο λόγω του τραυματισμού του και αυτό μας κόστισε, αφού είναι μία πολύ δυνατή προσωπικότητα σαν τερματοφύλακας! Οποιαδήποτε τακτική ακολουθείται στην άμυνα, έχει τη δυνατότητα να την υποστηρίζει! Δε θέλω παρ' όλα αυτά να αδικήσω και τα άλλα παιδιά, ήταν όλοι τους εξαιρετικοί, ήταν πολύ πειθαρχημένοι σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού και ας μην ξεχνάμε ότι τα δύο γκολ που δεχθήκαμε, τα δεχθήκαμε από «καραμπόλες»... Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη σημερινή μας εμφάνιση, συνεχίζουμε δυνατά!