Η «καρδιά» του Στίβου χτυπάει και στην Κατερίνη!

paok
Κατηγορία: Στίβος

Η «καρδιά» του τμήματος Στίβου του ΠΑΟΚ χτυπάει πλέον και στην πόλη της Κατερίνης.

Παρά τις δυσκολίες και την αδράνεια των αθλητικών δραστηριοτήτων που υπάρχει λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης στην χώρα, γίνεται μία προσπάθεια ανανέωσης και ανασυγκρότησης του τμήματος Στίβου του ΠΑΟΚ.

Αρκετοί αθλητές με καταγωγή από την Πιερία έχουν φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ, εκ των οποίων ο Μανώλης Μακρής, ο Θοδωρής Βορντινός, η Εύη Μακρή, ο νυν Δήμαρχος Κατερίνης και Ολυμπιονίκης του άλματος εις μήκος κ. Κώστας Κουκοδήμος, όπως και πολλοί ακόμα με αξιόλογη πορεία στον χώρο.

Κατά τη μεταγραφική περίοδο για την τρέχουσα χρονιά, ενσωματώθηκαν στο τμήμα ακόμα περισσότεροι αθλητές από την Κατερίνη, μετά από επιθυμία τους να αγωνίζονται για τον ΠΑΟΚ. Έτσι, υπό την καθοδήγηση του προπονητή του Δικεφάλου, Θεοχάρη Βαρυτιμίδη, ο οποίος είναι και ο ίδιος κάτοικος Πιερίας, πλέον το τμήμα κάνει δυναμικά την εμφάνιση του στην πόλη της Κατερίνης.

Το τμήμα στίβου της Κατερίνης πάντα με πνεύμα συνεργασίας , συνυπάρχει με τους υπόλοιπους συλλόγους της πόλης στο Στάδιο.

Η ομάδα αναμένεται να δυναμώσει αρκετά από τις νέες προσθήκες στο τμήμα, πάντα υπό το βλέμμα και τις προπονητικές οδηγίες του αξιόλογου προπονητή και ανθρώπου κ. Βαρυτιμίδη. Οι αθλητές που απαρτίζουν το γκρουπ του και από φέτος θα αγωνίζονται με τα ασπρόμαυρα είναι οι παρακάτω:

Νίκος Σόρμας
Θοδωρής Γαβριηλίδης
Μάριος Χασιώτης
Ελισάβετ Αναστασιάδου
Κλεονίκη Αιολίου
Αθηναϊς Βαρυτιμίδου

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο πρωταθλητής Βροντινός Θεόδωρος που επίσης προπονείται με τον κύριο Βαρυτιμίδη, καθώς και οι αθλητές του συλλόγου, Γεράσιμος Μαβιλίδης και Ευθύμης Καραγιώργος, οι οποίοι από φέτος ακολούθησαν τον ίδιο προπονητικό δρόμο, όπως και ο νεοαποκτηθέντας Σταμάτης Πούπαλος από τη Χίο, οι οποίοι συμπληρώνουν μία πολύ δυνατή ομάδα στα σπριντ του τμήματος.

Επίσης, έχει ξεκινήσει και το Τμήμα Κ14 στην πόλη της Κατερίνης από επίλεκτους μικρούς αθλητές, που αναμένεται να αποτελέσει μια πολύ καλή αθλητική βάση.

Ο Μανώλης Μακρής δήλωσε για τη νέα αυτή προσπάθεια:

«Ο ΠΑΟΚ μας μεγαλώνει συνεχώς και σε όλα τα επίπεδα. Ως ένα κομμάτι του συλλόγου με καταγωγή από την Κατερίνη στο τμήμα στίβου, μόνο χαρά μπορώ να νιώθω που θα υπάρχει από εδώ και πέρα μεγαλύτερη εκπροσώπηση στο γήπεδο που μεγάλωσα και έκανα τα πρώτα μου βήματα ως αθλητής. Όταν υπάρχουν άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και όραμα όπως η έφορός μας Τάνια Κεραμυδά και ο προπονητής της ομάδας της Κατερίνης κ. Χάρης Βαρυτιμίδης, η επιτυχία σε ένα τέτοιο εγχείρημα είναι δεδομένη. Μακάρι η προσπάθεια αυτή να βοηθήσει την ομάδα να μεγαλώσει κι άλλο και να φτάσει επιτέλους εκεί που της αξίζει!».

Επίσης , το νέο απόκτημα του συλλόγου η Κλεονίκη Αιολίου, δήλωσε:

«Το μόνο άθλημα που έκανα ποτέ, είναι ο στίβος. Από πολύ μικρή ηλικία είμαι μέσα στο γήπεδο. Ήξερα από την αρχή ότι αυτό το άθλημα είναι για εμένα. Πέρασα από πολλές ομάδες και προπονητικά γκρουπ, αλλά εκεί που αισθάνθηκα μοναδικά ήταν στο γκρουπ του κυρίου Βαρυτιμίδη, γιατί είναι οικογένεια. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα της καρδιάς μου, που υποστηρίζω και αγαπώ. Ούσα μέλος της , δε μπορώ παρά να αισθάνομαι άπειρη χαρά. Νιώθω περήφανη που είμαι σε έναν τόσο μεγάλο και ιστορικό σύλλογο, αλλά κυρίως είμαι ευγνώμων που μου δόθηκε αυτή η μοναδική εμπειρία!».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter