Πίστεψε στην ανατροπή...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Στον δεύτερο αγώνα μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου, στο Ρέστειο Κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου τον τοπικό Α.Ο., από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 7-6.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Δικέφαλος κατάφερε να ανοίξει το σκορ με 1-0 και να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος της περιόδου, με δυνατές μάχες στο νερό και αποτελεσματική άμυνα.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» έμειναν πίσω με 2-1, ωστόσο επέστρεψαν στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας στα μέσα της περιόδου σε 2-2, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και την αρχή του τρίτου οκταλέπτου ο ΠΑΟΚ φάνηκε να χάνει τον έλεγχο του παιχνιδιού με τους οικοδεσπότες να στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα σε δύο διαδοχικές επιθέσεις κάνοντας το 4-2. Στην συνέχεια, ο ΑΟΠΦ κατάφερε να πάρει και τρία γκολ διαφορά με τον Δικέφαλο να μειώνει στο τέλος του οκταλέπτου και πάλι στα δύο τέρματα, 5-3.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ πάλεψε για την ανατροπή, μείωσε την διαφορά στο γκολ, όμως δεν κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα με 7-6.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν σταματούν σήμερα για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου. Την Κυριακή (28/3), ο Δικέφαλος ταξιδεύει στον Βόλο, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΟΥΚ Βόλου στις 14:00.

Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου-ΠΑΟΚ Prima Holidays: 7-6

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-1, 3-1, 2-3

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Νάνος, Ραντόγεβιτς 4, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης 1, Γιαννόπουλος 1, Σγουρίδης, Παπάκος, Προσινικλής Π., Ράντονιτς.