Καταιγιστικός Δικέφαλος

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Μία μέρα μετά την αναμέτρηση στην Αθήνα, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στον Βόλο, για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, όπου αντιμετώπισε στο Εθνικό Κολυμβητήριο τον Ο.Υ.Κ. Βόλου, τον οποίο και κέρδισε με 6-13.

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος ήταν καταιγιστικός στην επίθεση και κατάφερε να πάρει προβάδισμα 4 τερμάτων (0-4), όντας εξαιρετικός και στο αμυντικό κομμάτι.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι οικοδεσπότες έκαναν την αντεπίθεσή τους, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» ήταν αποτελεσματικοί και ασταμάτητοι στο επιθετικό τρίτο της πισίνας, με αποτέλεσμα να πάρουν την άγουσα για τα αποδυτήρια προηγούμενοι με 4-7.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, μίλησαν οι άμυνες και οι τερματοφύλακες, με το επιμέρους σκορ της περιόδου να είναι μόλις 1-1, ο ΠΑΟΚ παρουσίασε και τις αμυντικές αρετές του στο παιχνίδι.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο της αναμέτρησης, ο Δικέφαλος καθάρισε το ματς με την διαφορά να ανεβαίνει στα επτά τέρματα και το τελικό να είναι 6-13 και ανέβασε την ψυχολογία του για την συνέχεια του δύσκολου προγράμματός που έπεται στο πρωτάθλημα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους πολίστες του Θοδωρή  Χατζηθεοδώρου, την Τετάρτη 31 Μαρτίου, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στην Θεσσαλονίκη.

Ο.Υ.Κ Βόλου-ΠΑΟΚ Prima Holidays: 6-13

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 0-4, 4-3,1-1, 1-5

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Νάνος 1, Ραντόγεβιτς 4, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης 1, Γιαννόπουλος 2, Σγουρίδης 1, Παπάκος 1, Προσινικλής Π. 1, Ράντονιτς 1, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Κουτσαντάς, Λαλιάς