Winmasters MVP ο Νικόλας Λιάπης!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021 , αναδείχθηκε ο αθλητής του τμήματος χάντμπολ ανδρών, Νικόλας Λιάπης, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο πίβοτ του ΠΑΟΚ με επτά τέρματα, συνέβαλε τα μέγιστα στην εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΣΧ Πυλαίας με 33-23, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Handball Premier. 

Ο Νικόλας Λιάπης τερμάτισε πρώτος με 85%, δεύτερος ο Νίκος Τζωρτζίνης με 15%. 

Για τη διάκριση του ως Winmasters MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, ο Νικόλας Λιάπης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την διάκριση, θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν. Είναι κάτι που επιτεύχθηκε μέσα από ομαδική προσπάθεια και είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα με την σειρά μου για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα, είμαστε συνειδητοποιημένοι εδώ και καιρό για το παιχνίδι κόντρα στην Δράμα. Γνωρίζουμε ότι είναι ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να χάσουμε βαθμό. Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι γνωρίζοντας ότι θα είναι το δυσκολότερο παιχνίδι του ομίλου».

Συγχαρητήρια Νικόλα!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter