Ελένη Κακαμπούκη: «Στην κορυφή ως το τέλος»

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Για το 9-0 του ΠΑΟΚ MORRIS στον Βόλο, για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τα Τρίκαλα στην Τριανδρία, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε στο acpaok.gr η Ελένη Κακαμπούκη…

«Η νίκη στον Βόλο ήταν αποτέλεσμα μιας ομαδικής προσπάθειας. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο. Θέλαμε να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με νίκη και μόνο στόχο τους τρεις πολύτιμους βαθμούς» δήλωσε αρχικά η ξανθομάλλα αθλήτρια του Δικεφάλου και συνέχισε: «Για το ματς με τα Τρίκαλα προετοιμαζόμαστε όλη αυτήν την εβδομάδα. Ξεκινά ο δεύτερος γύρος και κάθε παιχνίδι είναι για εμάς το ίδιο σημαντικό. Τα Τρίκαλα έχουν δείξει δείγματα δυνατής ομάδας, που παίζει το ίδιο καλά εντός και εκτός έδρας, οπότε οφείλουμε να προσέξουμε κάθε λεπτομέρεια κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Ολοκληρώνοντας τα λεγόμενά της, η Κακαμπούκη υπογράμμισε: «Παρά τις γκέλες που κάναμε στον πρώτο γύρο, είμαστε στην 1η θέση της βαθμολογίας και στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να πανηγυρίσουμε έναν ακόμη τίτλο».