ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για την 8η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays υποδέχεται την Τετάρτη 31 Μαρτίου και ώρα 15:30 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον ΟΣΦΠ. 

Ο Δικέφαλος καλείται να αγωνιστεί σε τρίτο παιχνίδι σε διάστημα τεσσάρων ημέρων, έχοντας στην «πλάτη» του την κόπωση των συνεχόμενων ταξιδιών. 

Απέναντι του, ο ΟΣΦΠ, ο οποίος επιστρέφει στην δράση του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays θέλει να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, δείγμα ότι η ομάδα βελτιώνεται κάθε μέρα σε όλους τους τομείς, παλεύοντας πάντα για το καλύτερο δυνατό. Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου μην αντιμετωπίζοντας κάποιο πρόβλημα, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

​​​​​​​«Μετά από τόσα σκαμπανεβάσματα στην διάθεση μας και στα φορμαρίσματα μας κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς, και ύστερα από έναν τεράστιο αριθμό προπονήσεων, έχουμε φτάσει σε σημείο να έχουμε «καεί» σωματικά και ψυχολογικά. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως δεν δίνουμε το 100% του εαυτού μας σε όλους τους αγώνες και τις προπονήσεις. Θέλουμε να συνεχίζουμε να παλεύουμε, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να δίνουμε την ψυχή μας προκειμένου να βγούμε πιο δυνατοί από όλη αυτή την διαδικασία».


Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021
8η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:30, ΠΑΟΚ Prima Holidays-ΟΣΦΠ