Ο τρις πρωταθλητής Πέριτσα Κρστιτς επέστρεψε σπίτι...

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Ανακοίνωση

 

Θεσσαλονίκη, 01/04/2021

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν, την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Πέριτσα Κρστιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει διατελέσει επί σειρά ετών προπονητής στην Εθνική Σερβίας και στη Μάσινατς, την οποία και έκανε την πιο πετυχημένη ομάδα στο σέρβικο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, ήρθε για πρώτη φορά το 2005, όποτε και έμεινε για δύο χρόνια στο τιμόνι της ομάδας και κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα (2005/06, 2006/07). Η επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη δρομολογήθηκε μετά από 11 χρόνια, όπου έκατσε ξανά στον «ασπρόμαυρο» πάγκο για να κατακτήσει ακόμη ένα πρωτάθλημα (2018/19), αήττητος και σημειώνοντας ρεκόρ επίτευξης τερμάτων (106).

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Πέριτσα Κρστιτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Με χαρά και χωρίς να το σκεφθώ δεύτερη φορά, δέχθηκα να αναλάβω την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, για να ολοκληρώσω το έργο που ξεκινήσαμε την προηγούμενη φορά, και που δυστυχώς διακόπηκε για προσωπικούς μου λόγους, οι οποίοι δε μου έδωσαν την χαρά να αγωνιστώ με την ομάδα στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε νίκες. Είναι η τρίτη φορά που αναλαμβάνω την ομάδα και κάθε φορά από τις δύο προηγούμενες κατακτούσαμε τους τίτλους. Αυτό θέλω να κάνουμε και τώρα. Το ρόστερ το ξέρω, το εμπιστεύομαι, και δεν χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο, όπου ανυπομονώ να συναντήσω γνώριμά μου πρόσωπα. Είναι ευλογία να εργάζεσαι στην ομάδα που αγαπάς και υποστηρίζεις και εγώ είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν».

Dobrodošao nazad treneru!  Welcome back coach!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ