Άνετη επικράτηση επί της ΑΕΚ για τον ΠΑΟΚ Prima Holidays

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Στην Αθήνα ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ Prima Holidays, όπου και αντιμετώπισε το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Απριλίου 2021 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών την ΑΕΚ στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, της οποίας και επικράτησε με 5-8.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος, αν και έμεινε πίσω με 1-0, ισοφάρισε γρήγορα σε 1-1 με εύστοχο σουτ του Γιαννόπουλου. Οι αντίπαλοι πέρασαν και πάλι μπροστά με 2-1, με τον Νάνο να ισοφαρίζει για τον Δικέφαλο, διαμορφώνοντας το 2-2, που ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος, με γκολ του Παπάκου και του Γιαννόπουλου πήρε ένα προβάδισμα +2 γκολ, 2-4, κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενος στο σκορ.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Ράντονις έκανε το 2-5 για τον ΠΑΟΚ, με τους αντιπάλους να μειώνουν σε 3-5. Ο Μαρινάγης άνοιξε και πάλι τη διαφορά στο +3, 3-6, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η τρίτη περίοδος.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 4-6, με τον Προσινικλή να ανταπαντάει γράφοντας το 4-7, κάτι που ωστόσο δεν διήρκεσε για πολύ, αφού οι αντίπαλοι με κερδισμένο πέναλτι μείωσαν σε 5-7. Μόλις 30'' πριν τη λήξη, ο Γιάννης Παπάκος ανέβασε και πάλι το δείκτη της διαφοράς στο +3, διαμορφώνοντας το τελικό 5-8.

Στο διά ταύτα, ο ΠΑΟΚ, στη σημερινή αναμέτρηση, απέδειξε πως έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό και είναι έτοιμος να παλέψει για να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι-οφς.

Επόμενη αγωνιστική αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ Prima Holidays την Τετάρτη 7 Απριλίου, οπότε και υποδέχεται στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Prima Holidays: 5-8

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-2, 1-2, 2-2

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Νάνος 1, Ραντόγιεβιτς, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης, Γιαννόπουλος 2, Σγουρίδης, Παπάκος 2, Προσινικλής Π. 1, Ράντονιτς 1, Ιωσήφ, Μανθογιάννης, Λαλιάς, Κουτσαντάς