Μυθικές μάχες και νίκη στη Δράμα

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Στον δεύτερο αγώνα μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω της πανδημίας, ο ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε από την Bianco Monte Δράμα ‘86 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτρης Κραχτίδης», το απόγευμα του Σαββάτου 3 Απριλίου 2021, της οποίας και επικράτησε με 29-30.

Στην αρχή της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε να βρει τα πατήματά του και έμεινε πίσω στο σκορ με 4-2. Όσο παιρνούσε η ώρα, η ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου έβρισκε ρυθμό και πήρε το προβάδισμα με 5-6. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες πορεύτηκαν ισόπαλες με τους οικοδεσπότες να παίρνουν διαφορά δύο τερμάτων λίγο πριν την ανάπαυλα με 14-12.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι πήρε φωτιά, με τις δύο ομάδες να μάχονται με πάθος. Η ομάδα της Δράμας στο πρώτο μέρος της επανάληψης είχε το προβάδισμα και τον έλεγχο του αγώνα. Ο Δικέφαλος έκανε την αντεπίθεσή του και δώδεκα λεπτά πριν το φινάλε έκλεψε την μπάλα με τον Παλάσκα και σε δευτερεύοντα αιφνιδιασμό με σκόρερ τον Μπόγκνταν Μέντουριτς πήρε το προβάδισμα για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο με 23-24. Τελικά, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή για να πάρει τη νίκη με 29-30, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τρομερές μάχες.

Συμπερασματικά, οι «ασπρόμαυροι» πήραν μια δύσκολη νίκη απέναντι σε μια δυναμική ομάδα και έδειξαν ότι μπορουν να ανταπεξέλθουν και σε μια υψηλής έντασης αναμέτρηση, ενώ ταυτόχρονα διατήρησαν και το αήττητο.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Δικέφαλο, το Σάββατο 10 Απριλίου με αντίπαλο τον Ζαφειράκη Νάουσας, εντός έδρας.

Bianco Monte Δράμα86-ΠΑΟΚ: 29-30

Ημίχρονο: 14-12

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Τσαναξίδης 1, Μέντουριτς 2, Λιάπης 3, Αποστόλου 1, Στογιάνοβιτς 5, Σεϊρεκίδης 3, Καραγκιοζόπουλος, Καβουσανάκης, Τζωρτζίνης 4, Γκιγκόφ, Άρσιτς, Παπαβασίλης 7, Νικολαΐδης 1, Γιορανίδης, Παλάσκας 3, Κυριακίδης