Μεικτή ζώνη Bianco Monte Δράμα 86-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Η μεικτή ζώνη της νικηφόρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Bianco Monte Δράμα '86.

Γιώργος Παπαβασίλης:
 
«Ξέραμε από την αρχή ότι ερχόμαστε σε μια δύσκολη έδρα και ότι θα αντιμετωπίσουμε μια δυνατή και προπονημένη ομάδα όπως είναι η Δράμα. Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα και για το γεγονός ότι μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι στο τελευταίο τέταρτο υπέρ μας.

Μπράβο στην ομάδα μου για την νίκη. Επίσης Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην Δράμα για την προσπάθεια και την εμφάνιση, καθώς είναι πολύ θετικό που μπαίνουν σταδιακά στην διαδικασία των παιχνιδιών και νεαροί αθλητές της Δράμας με πολύ ταλέντο».

Αλέξανδρος Αποστόλου:
 
«Ήταν μια πολύ σημαντική και μεγάλη νίκη. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με το θετικό αποτέλεσμα που πήραμε σε μια δύσκολη έδρα και ίσως στο δυσκολότερο αγώνα του δεύτερου γύρου. Θα ήθελα να μείνω στο ότι σταθήκαμε σαν σύνολο, σαν ομάδα, σαν μια γροθιά και καταφέραμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Υπήρχαν αρκετά σημεία μέσα στον αγώνα όπου ήμασταν ανεπαρκείς και παρουσιάστηκαμε κατώτεροι βάσει το αγωνιστικό επίπεδο που έχουμε και το σύνολο των ικανοτήτων μας. Ωστόσο, καταφέραμε και με μια μέτρια για τις ικανότητες μας εμφάνιση, να σταθούμε όρθιοι και να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την νίκη, το αγωνιστικό τους πνεύμα και την πίστη στους εαυτούς τους. Συνεχίζουμε δυνατά!».
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter