ΠΑΟΚ-Ζαφειράκης Νάουσας

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 11η αγωνιστική της Α' Φάσης της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 10 Απριλίου και ώρα 18:00 στο Σπίτι του Χάντμπολ, τον Ζαφειράκη Νάουσας.

Ο Δικέφαλος μετά το σημαντικό διπλό στην Δράμα με 29-30 εδραίωσε την κυριαρχία του στον Βόρειο Όμιλο ενώ πήρε σημαντική «ανάσα» ενόψει των πλέι-οφ. Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» έχουν ως στόχο το απόλυτο των νικών προκειμένου να μπουν «φορτσάτοι» στα παιχνίδια των πλέι-οφ.

Απέναντι του, ο Ζαφειράκης Νάουσας, μία ομάδα η οποία απολαμβάνει τις πρώτες της στιγμές στην Handball Premier. Στην Κέρκυρα έκανε την πρώτη της νίκη στην κορυφαία κατηγορία απέναντι στον Φαίακα με 21-28, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Φίλιππο Βέροιας με 23-23. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ζαφειράκη Νάουσας, ο Βασίλης Καβουσανάκης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Προερχόμαστε από μία πολύ σημαντική νίκη. Στο αυριανό παιχνίδι είμαστε το φαβορί, αλλά δεν θα πρέπει να δείξουμε χαλαρότητα. Παίζουμε με μία νεανική ομάδα που είναι μαχητική και μπορεί να κάνει την ζημιά αν δεν δείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα. Εμείς από πλευράς μας θα πρέπει να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο με αυτό που δείξαμε στην Δράμα, να μείνουμε πιστοί στο πλάνο, ώστε να φτάσουμε στη νίκη».

Σάββατο 10 Απριλίου 2021
11η αγωνιστική, Handball Premier
Σπίτι του Χάντμπολ
18:00, ΠΑΟΚ-Ζαφειράκης Νάουσας (AC PAOK TV)