95 χρόνια ΠΑΟΚ, Ημέρα γιορτής!

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Θεσσαλονίκη, 12/04/2021

Ανήμερα 12ης Απριλίου 2021, εποχή πανδημίας στον πλανήτη, αλλά για τους εκατομμύρια πιστούς οπαδούς του, ημέρα χαράς, αφού σήμερα γιορτάζει η ιδέα που πιστά ακολουθούν από την πρώτη μέρα της ζωής τους έως την τελευταία.

Ημέρα Γιορτής, του ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΕΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΎ ΟΜΊΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΩΝ, του λαοφιλούς ΠΑΟΚ, ο οποίος στα 95 χρόνια της περήφανης και ένδοξη ιστορίας του, έγινε η γέφυρα που ενώνει Βασιλεύουσα και Συμβασιλεύουσα, Κωνσταντινούπολη και Θεσσαλονίκη, έγινε το αποκούμπι και η χαρά των πρώτων προσφύγων που τους ένωσε με το ντόπιο πληθυσμό, ο οποίος από τη πρώτη στιγμή τον αγκάλιασε, αναγνωρίζοντας τον διαχρονικά ιστορικό λόγο για τον οποίο ιδρύθηκε. Που δεν ήταν άλλος, από την αντίσταση ενάντια στο αθλητικό και όχι μόνο κατεστημένο. Τα φτερά του Δικέφαλου Αετού της Ελλάδος, έγιναν η ασπίδα για κάθε πολίτη αυτής της χώρας απ' άκρη σ' άκρη, ο οποίος είχε και έχει τη διάθεση να έρθει κόντρα σε κάθε αδικία.

Περηφάνια Αντίσταση Όνειρο Κατάκτηση, η παράφραση των 4 ιερών γραμμάτων οι οποίες βγαλμένες από τον μοναδικό Λαό του απεικονίζουν τα αισθήματα όλων μας που είμαστε στρατευμένοι στην Ιδέα του ΠΑΟΚ. "Δεν με νοιάζει τι λένε, γιατί δε ξέρουνε τι νοιώθω για σένα" λέει το πανό στα κάγκελα της Τούμπας και σε όποιο γήπεδο αγωνίζεται ο Δικέφαλος Αετός.

Στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας το μυαλό το δικό μας, είναι πότε θα ανοίξουν τα στάδια για να βρεθούμε δίπλα σ αυτό που αγαπάμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε. Το μυαλό μας επίσης στα 5000 αετόπουλα που στερούνται της τιμής να γνωρίσουν τις χαρές του αθλητισμού, φορώντας τα ασπρόμαυρα. Φυσικά, αυτή την ημέρα και όχι μόνο, η σκέψη μας είναι δίπλα σ αυτούς που θυσίασαν τη ζωή τους για τον ΠΑΟΚ, αλλά και σ αυτούς που τον απολαμβάνουν από "ψηλά".

Η σημερινή μέρα όμως δεν είναι μόνο μια αναπόληση της Ιστορίας μας, αλλά και μέρα ματιάς, στο μέλλον. Εκεί ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας του, την ανέγερση και παράδοση στο Λαό του του νέου γηπέδου στο χώρο της ιστορικής Τούμπας. Με την ολοκλήρωση του νέου σταδίου, ο ΠΑΟΚ, θα έχει την τύχη να έχει στη κατοχή τα δύο μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα στάδια μαζί με το "παλατάκι" μας. Υποχρέωση, κάθε γενιάς να παραδίδει περισσότερα απ ότι παρέλαβε και έναν ΠΑΟΚ, μεγαλύτερο κάθε φορά.

1926-2021. 12 Απριλίου ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ 


ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ