Από την Κωνσταντινούπολη με αγάπη!

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ

Με αφορμή την ημέρα γιορτής του ΠΑΟΚ για την συμπλήρωση 95 χρόνων του Συλλόγου μας, ο Πάρης Μαΐς μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. Πέρα Κωνσταντινούπολης, εξέφρασε τις ευχές του μέσω του acpaok.gr, παράλληλα εκφράζει την αποδοχή της πρόσκλησης για φιλικό ανάμεσα στα τμήματα μπάσκετ κορασίδων των δύο Συλλόγων και προσκαλεί τον ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη για δεύτερο φιλικό, ενώ αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του Συλλόγου στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Από την Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη, η Διοίκηση του Α.Σ. Πέρα Κωνσταντινούπολης εύχεται σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ χρόνια πολλά για τα 95 χρόνια από την ίδρυση του. Σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση σας για τον φιλικό αγώνα μπάσκετ γυναικών, ανυπομονούμε να βρεθούμε στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη και το PAOK Sports Arena το συντομότερο δυνατό, και αργότερα να σας φιλοξενήσουμε στην πόλη μας.

Έχουμε την μεγάλη χαρά με το γεγονός που η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του κόσμου πέτυχε στο απόλυτο βαθμό αυτό που ήθελε, συγκεντρώνοντας το απαιτούμενο ποσό μέσω της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι σαν Α.Σ. Πέρα Κωνσταντινούπολης που είχαμε την ευκαιρία και δυνατότητα, να είμαστε μέτοχοι στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, και θέλουμε να τονίσουμε ότι είμαστε μία οικογένεια σε καλά και δύσκολα φεγγάρια».


 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter