Ώρα τελικού! ΑΟ Θήρας-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Για τον μεγάλο τελικό του 21ου Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ως τυπικά φιλοξενούμενος αντιμετωπίζει την Παρασκευή 16 Απριλίου και ώρα 20:00 στο Κλειστό Γήπεδο Α' Ηλιούπολης, τον ΑΟ Θήρας.

Στον πρώτο ιστορικά τελικό κυπέλλου του τμήματος βόλεϊ γυναικών, ο ΠΑΟΚ θέλει να μετουσιώσει σε «ασημικό» την τεράστια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια από τις χαμηλότερες; κατηγορίες έως και σήμερα, δείχνοντας πως είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. 

Ο Δικέφαλος έφτασε στον μεγάλο τελικό, αποκλείοντας την Θέτιδα Βούλας με δύο νίκες στην προκριματική φάση, τον ΑΟ Λαμίας 2013 στην προημιτελική φάση και τον Άρη στην ημιτελική φάση. 

Απέναντι του, ο ΑΟ Θήρας, ο οποίος είναι έτοιμος για την δεύτερη ιστορικά συμμετοχή του σε τελικό κυπέλλου, μετά από εκείνη του 2019 στις Σέρρες, στην οποία δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο. 

Η ομάδα από το Νότιο Αιγαίο, έφτασε στον τελικό αποκλείοντας τον ΑΟΦ Πορφύρα με δύο νίκες στην προκριματική φάση, τον ΟΣΦΠ στην προημιτελική φάση και τον Παναθηναϊκό στην ημιτελική φάση. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 HD. 

Ευχή της «Μάνας» του Συλλόγου, οι παίκτριες του Δικεφάλου να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη με το τρόπαιο στα χέρια, δίνοντας τεράστια χαρά στην τεράστια Οικογένεια του ΠΑΟΚ. 

«ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ!»

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟ Θήρας, ο προπονητής Τάκης Φλώρος και η αρχηγός Ευαγγελία Μερτέκη, δήλωσαν στην επίσημη συνέντευξη Τύπου:

Τάκης Φλώρος (προπονητής ΠΑΟΚ)

«Είναι ο πρώτος τελικός για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έχει μεγάλη ιστορία στο γυναικείο βόλεϊ Αυτό που έχει πετύχει είναι ένα βολεϊκό θαύμα. Πριν τέσσερα χρόνια ήταν στο τοπικό αλλά με την ανάληψη της ομάδας από τον κ. Κώστα Αμοιρίδη το τμήμα έφτασε στη μεγάλη κατηγορία και αύριο θα διεκδικήσει έναν τίτλο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και σίγουρα μας χαροποιεί.

Αν και είμαστε στο τέλος της χρονιάς πρέπει να πούμε ότι έχουμε ξεκινήσει και έχουμε σταματήσει τρεις φορές φέτος. Δυστυχώς δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε μεγάλα ματς. Έχουμε όμως καλή ομάδα με ποιότητα και σίγουρα θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για τη νίκη».


Ευαγγελία Μερτέκη (αρχηγός ΠΑΟΚ)

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που είμαστε στον τελικό μετά από μία ιστορική νίκη επί του Άρη. Υπάρχει ενθουσιασμός και ελπίζουμε ότι θα πάνε όλα καλά και θα πανηγυρίσουμε έναν τίτλο για τα 95α γενέθλια του ΠΑΟΚ».

Με την σειρά τους οι Όλγα Βεργίδου και Μαρτίνα Ξανθοπούλου δήλωσαν αποκλειστικά στην κάμερα του AC PAOK TV:

https://www.youtube.com/watch?v=Lg0LajN7ADI

https://www.youtube.com/watch?v=4CKqRHWK7G8

 

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021
Τελικός, Κύπελλο Ελλάδος
Κλειστό Γήπεδο Α' Ηλιούπολης
20:00, ΑΟ Θήρας-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ3 HD)