Στα Play-Off του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ Prima Holidays!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Είμαστε στα πλέι-οφ! Μεγάλο διπλό για τον ΠΑΟΚ Prima Holidays στην Αθήνα, ο οποίος επικράτησε με 8-10 του Υδραϊκού, στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό δίλεπτο. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που με δικό τους 2-0 σερί έκαναν το 1-1 σε 3-1, με τον ΠΑΟΚ Prima Holidays να απαντάει στο δικό του καλό διάστημα με 0-2 σερί, ισοφαρίζοντας σε 3-3. Στο τελευταίο λεπτό, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα, με το τελικό σκορ του πρώτου οκταλέπτου να είναι 4-4. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που μπήκαν καλύτερα, δημιουργώντας και πάλι διαφορά δύο τερμάτων, 6-4. Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays αντέδρασε και απάντησε με 0-3 σερί, το οποίο τον έβαλε μπροστά στο σκορ, 6-7. Ο Δικέφαλος προσπάθησε να κλείσει την άμυνα του, ωστόσο ο Υδραϊκός βρήκε τέρμα, ισοφαρίζοντας σε 7-7, σκορ το οποίο ήταν και τελικό στο δεύτερο οκτάλεπτο. 

Σε ένα άκρως νευρικό τρίτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες πήραν άριστα μόνο στις αμυντικές τους συμπεριφορές. Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays βρήκε την ευκαιρία από το σημείο του πέναλτι να περάσει μπροστά, 7-8, στο πρώτο και μοναδικό γκολ του τρίτου οκταλέπτου, με το 7-8 να είναι και τελικό σκορ του οκταλέπτου. 

Στο τέταρτο και δραματικό οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays μπήκε με στόχο να φύγει με το διπλό από την Αθήνα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 8-8, ωστόσο βγάζοντας ψυχή και κάνοντας τρομερή διαχείριση των επιθέσεων, οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου με 0-2 σερί έκαναν το 8-10. Στα τελευταία λεπτά το σκορ δεν άλλαξε, με τον Δικέφαλο να ανταπεξέρχεται υποδειγματικά αμυντικά, με το 8-10 να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. 

Στο διά ταύτα, σε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν «ντέρμπι» σε όλη την διάρκεια του, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays έδειξε ψυχραιμία και ψυχή στα κρίσιμα σημεία και έφυγε με το διπλό από την Αθήνα. Το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ δείχνει ότι βήμα-βήμα παρουσιάζεται αγωνιστικά δυνατότερο, κρατώντας την σημαία ψηλά ως ο μοναδικός εκπρόσωπος της Βόρειας Ελλάδας στην Α1. 

Πλέον, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays ρίχνεται στις «μάχες» των πλέι-οφ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης με μειονέκτημα έδρας. 

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 3-3, 0-1, 1-2 

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Ραντόγεβιτς 2, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης 2, Γιαννόπουλος 3, Σγουρίδης, Παπάκος 1, Ράντονιτς 2, Νάνος, Μανθογιάννης.