Winmasters MVP ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, αναδείχθηκε ο αθλητής του τμήματος πόλο ανδρών, Γρηγόρης Γιαννόπουλος, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας περιφερειακός πέτυχε τρία τέρματα, στο ματς-τελικό κόντρα στον Υδραϊκό στο οποίο ο ΠΑΟΚ Prima Holidays επικράτησε με 8-10 και πήρε το εισιτήριο για τα πλέι-οφ, συμβάλλοντας τα μέγιστα σε αυτή την επικράτηση.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος τερμάτισε πρώτος με 55%, δεύτερη η Θωμαή Βαρδαλή με 33%, ενώ στην τρίτη θέση ήταν η Ολίνα Μπαξεβάνου με 12%.

Για την διάκριση του ως Winmasters MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Τελειώσαμε την κανονική περίοδο με δύο do or die παιχνίδια, στα οποία η νίκη ήταν μονόδρομος. Θεωρώ, όσο κλισέ και αν ακουστεί, πως MVP θα έπρεπε να θεωρηθεί κάθε ένας ξεχωριστά παίκτης της ομάδας μας, αφού όλοι καταφέραμε σε υψηλή απόδοση να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση στα πλέι-οφ. Χαίρομαι, ωστόσο, για αυτή την διάκριση, θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν, και την οφείλω ξεκάθαρα στους συμπαίκτες και τον προπονητή μου».

Συγχαρητήρια Γρηγόρη!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter