ΠΑΟΚ Prima Holidays-Απόλλων Σμύρνης

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για τον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης των Play-Off της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays υποδέχεται την Παρασκευή 23 Απριλίου και ώρα 16:00 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον Απόλλωνα Σμύρνης. 

Ο Δικέφαλος, αφού πέτυχε τον στόχο του ο οποίος ήταν η είσοδος στα πλέι-οφ, συνεχίζει στις απαιτητικές μάχες με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στο πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα «πλήρωσε» το κακό πρώτο οκτάλεπτο, γνωρίζοντας την ήττα με 13-6. Πλέον, κοιτά το παιχνίδι στην έδρα του, στο οποίο στόχος είναι να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Με την είσοδο του στα πλέι-οφ, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays πήρε και το «εισιτήριο» για το Final-8 του κυπέλλου Ελλάδας πόλο ανδρών. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Νίκος Σαρησάββας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Επαναληπτικός αγώνας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, μία πολύ γεμάτα ομάδα με πολύ καλούς παίκτες στο ρόστερ της σε κάθε θέση. Εμείς έχουμε δείξει δείγματα σε σημεία παιχνιδιού ότι μπορούμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί και να τους βάλουμε δύσκολα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο στην έδρα μας, ώστε να πάρουμε ότι θετικό μας αναλογεί από την αναμέτρηση, κλείνοντας τους παίκτες «κλειδιά» του Απόλλωνα και το δυνατό ατού που είναι το γρήγορο επιθετικό παιχνίδι τους. «Κλειδί» για το αυριανό παιχνίδι είναι ο παίκτης παραπάνω και ο παίκτης λιγότερος, οπού τα ποσοστά αυτά προσωπικά πιστεύω θα καθορίσουν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα».


 

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021
2ος αγώνας Προημιτελική φάση, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
16:00, ΠΑΟΚ Prima Holidays-Απόλλων Σμύρνης (AC PAOK TV)