Ανακοίνωση - Διαμαρτυρία

paok
Κατηγορία: Πάλη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Θεσσαλονίκη, 23/04/2021

Μετά από την ανακοίνωση της ΕΛΟΠ την Παρασκευή 16 Απριλίου για προκρίσεις 25-26-27 Απριλίου στις ηλικίες 13-14-15 χρόνων λόγω του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ο Σύλλογος μας πήρε την απόφαση να μην συμμετάσχει διότι οι συγκεκριμένοι αθλητές σε αυτές τις μικρές ηλικίες δεν είχαν την δυνατότητα ούτε την άδεια να κάνουν προπόνηση όλους τους τελευταίους μήνες της πανδημίας. Θεωρούμε ότι είναι όλοι απροετοίμαστοι και ψυχικά και σωματικά για κάτι τέτοιο.

Σημειωτέον ότι η Γενική Γραμματεία έχει δώσει άδεια μόνο σε άνδρες Ολυμπιακής κατηγορίας για προπόνηση. Άραγε με ποια λογική γίνονται αγώνες χωρίς καμία προπόνηση και ποιος θα μας απαντήσει στο πρώτο μας ερώτημα... Η νόμιμη Ομοσπονδία ή η Πολιτεία εάν δόθηκαν τελικά άδειες προπόνησης σε μικρότερες ηλικίες, όχι πάντως στα δικά μας παιδιά. Με ποιανού εισήγηση γίνονται τελικά αγώνες, της τεχνικής επιτροπής; Της διοίκησης; Ποιος έχει την ευθύνη τραυματισμών και στο τέλος τέλος σήμερα που μιλάμε, περίπου 40 αθλητές δήλωσαν συμμετοχή από τους 150 που θα έπρεπε κανονικά να αγωνιστούν.

Το δίκαιο για άλλη μια φορά στον κάλαθο των αχρήστων. Ακούει κανείς; Τελικά ή δίνονται άδειες αυθαίρετα και παράνομα ή κανένας δεν τηρεί τα μέτρα και την αναστολή λειτουργίας των γυμναστηρίων και προπονητηρίων. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του. Με σεβασμό απέναντι στους θεσμούς και την Πολιτεία ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται έντονα για αυτούς τους αγώνες - παρωδία.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ