Έτοιμη για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Τάνια Κεραμυδά!

paok
Κατηγορία: Στίβος

Μετά την εμφάνιση της Τάνιας Κεραμυδά, στην επίσημη Ημερίδα στο Ηράκλειο Κρήτης, την οποία διοργάνωσε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες και το Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ στον ακοντισμό, επίδοση η οποία αποτελεί και επίτευξη προϋποθέσεων πρόκρισης για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας, η Εθνική Ομάδα Στίβου της χώρα μας ανακοίνωσε την ένταξη της στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η επίδοση που έκανε στην Κρήτη, «φλερτάρει» σε υψηλές θέσεις στην Ευρώπη. Από πέρσι που ξεκίνησε να αγωνίζεται για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, μέχρι και την τελευταία της εμφάνιση στην Κρήτη, σε όλους τους αγώνες βελτίωσε τον εαυτό της και τα πανελλήνια ρεκόρ του ακοντισμού.

Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στην Πολωνία, τέλη Μαΐου. 

Η Τάνια Κεραμυδά δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και συγκινημένη που θα αγωνιστώ για το εθνόσημο σε ακόμα έναν τομέα της ζωής μου, αυτόν του αθλητισμού. Είναι τεράστια τιμή, συγκίνηση αλλά και ευθύνη να φοράς την ελληνική σημαία και να παλεύεις για το αιώνιο σύμβολο του Έθνους μας. Τα συναισθήματά μου είναι αρκετά έντονα, όπως έντονη είναι και η ζωή μου γενικότερα. Έτσι θέλω να ζω. Σίγουρα θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις για μια πολύ καλή εμφάνιση, όλοι έχουμε στόχους, όλοι έχουμε όνειρα. Η ίδια η ζωή από μόνη της είναι ένα όνειρο. Θα ζήσω τη συμμετοχή μου μέχρι το τελευταίο της δευτερόλεπτο και θα παλέψω για κάτι καλό. Όπως έχω πει ξανά, πρώτα απ'όλα κάνω την προσευχή μου, κάνω το Σταυρό μου και προχωράω. Έχει ο Θεός. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Ευχαριστώ το Σύλλογό μου ΑΣ ΑμεΑ Ελπίδα Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα τον κύριο Χρήστο Μητσιόπουλο και τον κύριο Γιώργο Μαζαράκη που μαζί καταφέρνουμε να ξεπερνάμε τα πάντα. Επίσης, ευχαριστώ τον προπονητή μου κύριο Αναστάση Παπαδόπουλο που είναι ο συνοδοιπόρος μου. Αυτή τη στιγμή όμως το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ και στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Στίβου της επόμενης εβδομάδας, όπου μετά από τόσο καιρό οι αθλητές μας θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε έναν σημαντικό αγώνα και να δουν σε τι επίπεδο βρίσκονται. Οι προπονητές μας και τα παιδιά μας έχουν καταβάλλει τεράστια προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες και η σκέψη μου είναι σίγουρα μαζί τους. Να είναι σίγουροι ότι τους σέβομαι και ανυπομονώ να τους χειροκροτήσω».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter