Έκτος στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ Prima Holidays

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Για τα Play-Off 5ης-6ης θέσης της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης το Σάββατο 8 Μαΐου και ώρα 13:00, τον Υδραϊκό, γνωρίζοντας την ήττα με 12-7.

Σε ένα κλειστό πρώτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays «σπατάλησε» την ευκαιρία να προηγηθεί πρώτος, αστοχώντας σε πέναλτι. Μετά από συνεχόμενες καλές άμυνες και για τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο προς τα δίχτυα δύο φορές, με αυτό να είναι και ο τελικό σκορ του πρώτου οκταλέπτου, 2-0.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ΠΑΟΚ Prima Holidays και Υδραϊκός πέτυχαν από ένα τέρμα στις πρώτες επιθέσεις τους, 3-1. Στη συνέχεια, ο Δικέφαλος έβγαλε νευρικότητα στις επιθετικές επιλογές του, επιτρέποντας στους γηπεδούχους με τέσσερα τέρματα να ανοίξουν την διαφορά, 7-1, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το δεύτερο οκτάλεπτο. 

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η εικόνα ήταν ισορροπημένη. Ο Δικέφαλος μπήκε με διάθεση να μειώσει στο σκορ, βελτιώνοντας την επιθετική εικόνα του. Το οκτάλεπτο «έκλεισε» στο 10-4. 

Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα στις πρώτες τους επιθέσεις, με την συνέχεια να ανήκει στον Δικέφαλο ο οποίος ανέβηκε επιθετικά και μείωσε στο σκορ. Το τελικό 12-7, έδωσε στον ΠΑΟΚ Prima Holidays την 6η θέση στο πρωτάθλημα. 

Στο διά ταύτα, σε ένα παιχνίδι το οποίο αντιμετωπίστηκε ως ένα δυνατό τεστ ενόψει του θεσμού του κυπέλλου εκεί όπου και κρίνονται τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ο Δικέφαλος «πλήρωσε» το κακό του ξεκίνημα στα δύο πρώτα οκτάλεπτα. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση στις 21 Μαΐου απέναντι στον Γ.Σ. Περιστερίου στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Stoiximan.gr Κυπέλλου Ελλάδος Υδατοσφαίρισης. 

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 5-1, 3-3, 2-3

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Ραντόγεβιτς 1, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης Κεχαλάρης, Γιαννόπουλος 2, Σγουρίδης, Παπάκος 1, Προσινικλής Π. 1, Ράντονιτς 1, Νάνος 1, Μανθογιάννης.