Ώρα κυπέλλου! ΟΦΝΙ-ΠΑΟΚ Mateco

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Ώρα Κυπέλλου! Για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Γυναικών, ο ΠΑΟΚ Mateco αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Κορυδαλλού την Κυριακή 9 Μαΐου και ώρα 17:30, τον ΟΦΝΙ. 

Ήρθε η ώρα για τον ΠΑΟΚ Mateco να υπερασπιστεί τον πρώτο τίτλο της σεζόν, αυτόν του Κυπέλλου, καθώς μετά την περσινή κατάκτηση του θεσμού στην Βέροια, ο Δικέφαλος καλείται να διατηρήσει τα κεκτημένα του. 

Ο περσινός αντίπαλος του τελικού, ο ΟΦΝΙ, έρχεται πλέον στην ημιτελική φάση του Final-4 του Κυπέλλου, το οποίο διεξάγεται στο ΔΑΚ Κορυδαλλού. 

Ο ΠΑΟΚ Mateco κυνηγά την κατάκτηση του πέμπτου κυπέλλου της ιστορίας του, μετά τις κατακτήσεις των 2014, 2016, 2019 και 2020. 

Η αναμέτρηση του ημιτελικού θα μεταδοθεί μέσω του επίσημου καναλιού της ΟΧΕ στο YouTube, ΟΧΕ TV. 

Το ρόστερ:

Εμμανουέλα Τσικνάκη 
Μαρία Χατζηπαρασίδου
Δήμητρα Μπατζαρακούδη
Στέλλα Μαυροσαββίδου
Μαρία Μεντεσίδου
Αναστασία Παναγιωτίδου
Γιοβάνα Στογιάνοβιτς
Σεβδίλη Αβραμίνα
Ανθούλα Κατσούνη
Μαρίγια Νίκολιτς
Ραφαέλα Καραχαρίση 
Νταιάνα Γιοβανόφσκα
Βασιλική Γκάτζιου
Κατερίνα Κουκμίση
Άντρεα Μπέλεσκα
Ρενάτα Καγιούμοβα

Προπονητής: Δημήτρης Πελεκίδης
Συνεργάτης: Γιώργος Βακάλης
Έφορος: Δημήτρης Χασεκίδης

Για τον θεσμό του Final-4 ο προπονητής του ΠΑΟΚ Mateco, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε:

«Για εμάς πολύ σημαντικό σε μία ιδιαίτερη σεζόν που βρισκόμαστε στο Final-4 και μάλιστα με αυτό το format που δίνει ένα άλλο κύρος στην διοργάνωση. Το Κύπελλο είναι ο πρώτος μας χρονικά στόχος. Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε να κατακτήσει το τρόπαιο και δεν έχουμε κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Θεωρητικά είμαστε το φαβορί της διοργάνωσης, αλλά αυτό επιβάλλεται να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα παιχνίδια με την Νέα Ιωνία έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Είμαστε δύο ομάδες που τα τελευταία 10 χρόνια πρωταγωνιστούμε, καλλιεργούμε και επενδύουμε στο γυναικείο χάντμπολ. Το ότι δεν έχουμε αγωνιστεί φέτος μεταξύ μας λόγω του συστήματος του πρωταθλήματος σίγουρα δημιουργεί ένα ερωτηματικό για το πως θα παρουσιαστεί ο αντίπαλος και σε συνδυασμό με το ότι είναι ένα νοκ- άουτ παιχνίδι που πάντα εγκυμονεί κινδύνους, θα πρέπει να μας κρατήσει σε εγρήγορση και να έχουμε υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης. Στον άλλο ημιτελικό η Βέροια θεωρώ ότι έχει τον πρώτο λόγο, έχει κάνει φέτος δυνατή προσπάθεια τόσο προπονητικά, όσο και σε επίπεδο ρόστερ. Ωστόσο όπως και για το δικό μας παιχνίδι έτσι και σε αυτό, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Όλα θα κριθούν μέσα στο γήπεδο».

Οι αθλήτριες, Μαρία Χατζηπαρασίδου, Βάσια Γκάτζιου, Αβραμίνα Σεβδίλη και Εμμανούελα Τσικνάκης δήλωσαν αποκλειστικά στην κάμερα του AC PAOK TV:









 

Κυριακή 9 Μαΐου 2021
Ημιτελικός, Κύπελλο Ελλάδος
ΔΑΚ Κορυδαλλού
17:30, ΟΦΝ Ιωνίας-ΠΑΟΚ Mateco (ΟΧΕ TV)