«Έπεσαν» μαχόμενοι...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Στην προημιτελική φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays αντιμετώπισε ως τυπικά γηπεδούχος στο Κολυμβητήριο του Λαιμού το απόγευμα της Παρασκευής 21 Μαΐου 2021 τον ΓΣ Περιστερίου, όπου και γνωρίζοντας την ήττα με 9-11 σκορ, δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, κυριάρχησαν οι δυνατές άμυνες και για τις δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, να μένει πίσω στο σκορ με 0-1 και στη συνέχεια να ισοφαρίζει σε 1-1 ύστερα από εύστοχο σουτ του Νίκολα Ράντονιτς. Ο Δικέφαλος, ύστερα από γκολ του Ράντονιτς με κερδισμένο πέναλτι, προηγήθηκε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση με 2-1, με τους αντιπάλους να ισοφαρίζουν σε 2-2, που ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου. 
 
Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος, δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες στην επίθεση, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-3 και 3-4, κλείνοντας το ημίχρονο με αυτό το σκορ.
 
Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος έφερε το παιχνίδι στα «ίσια», γράφοντας το 4-4 για τον ΠΑΟΚ, με την ισοπαλία να κρατάει και στο 5-5. Οι «ασπρόμαυροι» δεν κατάφεραν να σηκώσουν κεφάλι, επιτρέποντας στον αντίπαλο να κάνει το 5-6, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η περίοδος.
 
Στο τέταρτο οκτάλεπτο, η ισοπαλία ήρθε στο 6-6, με γκολ του Ράντονιτς, ο οποίος με ένα δεύτερο συνεχόμενο εύστοχο σουτ έδωσε το προβάδισμα στον Δικέφαλο, γράφοντας το 7-6. Παρά την ισοφάριση στο 7-7, ο Γιάννης Κεχαλάρης έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων (9-7), ωστόσο, ένα κενό διάστημα και ένα σερί 3-0, άφησε τον ΠΑΟΚ πίσω στο σκορ, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται τελικά με 9-11 και τον Δικέφαλο να μην καταφέρνει να πάρει την πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος.
 
Στο διά ταύτα, ο ΠΑΟΚ, αν και εμφανίστηκε εξαιρετικά ανταγωνιστικός, πλήρωσε το κενό διάστημα στο τέλος του τετάρτου οκταλέπτου, χωρίς να καταφέρνει να πάρει τη νίκη-πρόκριση. Πλέον, στο τμήμα όλοι στρέφουν το βλέμμα στην νέα σεζόν, όπου οι φιλοδοξίες είναι υψηλές!

Καθοριστική ήταν η διαιτησία στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, εκεί όπου με τις αποφάσεις τους οι διαιτητές δεν άφησαν τον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει στα ίσια την πρόκριση.
 
ΠΑΟΚ Prima Holidays – ΓΣ Περιστερίου: 9-11

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 2-2, 4-5
 
ΠΑΟΚ Prima Holidays: Σιορδίλης, Σαρησάββας, Ραντόγεβιτς, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης 3, Γιαννόπουλος 2, Σγουρίδης, Παπάκος, Προσινικλής Π., Ράντονιτς 4, Νάνος, Μανθογιάννης, Κουτσαντάς, Κουγιούνης