Δουλειά...και πάλι δουλειά!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Mετά την εντός έδρας επικράτηση επί του Φίλιππου Βέροιας με 25-16 ο ΠΑΟΚ REDLED στρέφει πλέον την προσοχή του στο εκτός έδρας ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Α1 Χάντμπολ Γυναικών, με την ομάδα του ΟΦ Νέας Ιωνίας.

Ο Δικέφαλος ο οποίος μετράει 10 σερί νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί και να πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα και στην Αθήνα, κόντρα στο δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα.

Τα κορίτσια του Χρήστου Τζουβάρα είναι αποφασισμένα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο και θέλουν να αποδείξουν την αποφασιστικότητα και την ετοιμότητα τους στον πολύ σημαντικό αγώνα με την Νέα Ιωνία αλλά και στις αναμετρήσεις του φάιναλ φορ που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα.

Γενικά στο τμήμα αποφεύγουν τα πολλά λόγια και έχουν σκύψει το κεφάλι και δουλεύουν έχοντας αφήσει τα αποτελέσματα εντός γηπέδων να μιλήσουν απο μόνα τους.

Η προετοιμασία για τον συγκεκριμένο αγώνα έχει ξεκινήσει με όλες τις παίκτριες να είναι στην διάθεση του προπονητικού τιμ, ενώ γίνεται προσπάθεια απο το τμήμα της ομάδας να προλάβει την έκδοση της μπλε κάρτας της νεαποκτηθήσας Ρουμάνας τερματοφύλακα Isabella Rosca  έως το Σάββατο, η οποία συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις ούτως ώστε να ενσωματωθεί όλο και πιο γρήγορα στην ομάδα.