ΠΑΟΚ-Halkbank Ankara: Οι δηλώσεις των προπονητών

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Οι δηλώσεις των προπονητών μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Halkbank Ankara για την 5η αγωνιστική του CEV Champions League Ανδρών 2017-18

Ο Daniele Ricci δήλωσε:

“Παίξαμε έναν καλό αγώνα απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο με μπάτζετ που είναι δέκα φορές μεγαλύτερο από το δικό μας. Ίσως ήταν η καλύτερη επίδοση της ομάδας μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

Καταφέραμε να παίξουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε υψηλό επίπεδο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί δεν μπορείς να κερδίσεις τέτοιες ομάδες με μόλις 30 λεπτά καλό βόλεϊ. Απόψε δεν κάναμε πολλά λάθη, είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη της Halkbank .

Είναι δύσκολο να παίζουμε κάθε δύο μέρες αγώνα. Ευτυχώς ήταν και αυτοί κουρασμένοι από εγχώριο παιχνίδι. Δεν περιμέναμε ότι θα έχουμε τέτοια απόδοση λόγω και του ταξιδιού στην Αθήνα. Αν μπορέσουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό θα κάνουμε κάποια καλά πράγματα στη συνέχεια”.

Από την πλευρά του ο Slobodan Kovac, προπονητής της Halkbank Ankara, ανέφερε:

“Οι παίκτες μου δεν έπαιξαν το καλύτερό τους βόλεϊ απόψε. Ίσως ήμασταν λίγο χαλαροί μετά τους προηγούμενους αγώνες μας για το Τουρκικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είχε μεγαλύτερο κίνητρο από μας και έπαιξε καλύτερα, ειδικά στην επίθεση και την υψηλή μπάλα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ”.