Η μεικτή ζώνη του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γούσιου και Χρύσανθου Τσαναξίδη, μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Play-Off της Handball Premier.

Πάνος Γούσιος:

«Ήταν πάλι ένα ντέρμπι. Η ομάδα μου δείχνει πολύ μεγάλο μέταλλο παρά τις απουσίες. Χάσαμε πάλι παίκτη με κόκκινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο και ο Λιάπης είχε δύο δίλεπτα πάρα πολύ νωρίς, αλλά σταθήκαμε ανταγωνιστικοί και ήμασταν πάρα πολύ κοντά έως το τέλος. 

Προπονητικά να δούμε τα ξεκινήματα μας στο κάθε ημίχρονο, αλλά, πέρα από αυτό, οι αθλητές και οι προπονητές, οι άνθρωποι των δύο ομάδων προσπαθούν να προετοιμασθούν με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο, όλοι οι συντελεστές ενός αγώνα θα έπρεπε να έρχονται καλύτερα προετοιμασμένοι. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, γιατί είδαμε και στον τελικό του Κυπέλλου. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να πάμε στον τελικό, θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να να διεκδικήσουμε το Πρωτάθλημα, ελπίζω επί ίσοις όροις. Αν δε χάναμε νωρίς τους παίκτες, θα είχαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο μεγαλύτερες ανάσες, πιο πολλές δυνάμεις, αλλά με όλα όσα συνέβαιναν στο 50λεπτο θα ήταν δύσκολο για τα παιδιά να έχουν καθαρό μυαλό».


Χρύσανθος Τσαναξίδης:

«Ήταν ένα ντέρμπι αντάξιο των δύο συλλόγων. Στο αγωνιστικό κομμάτι, έγινε πολύ δυνατό παιχνίδι, παλέψαμε όσο μπορούσαμε με την ΑΕΚ, την οποία συγχαίρω για το ευρωπαϊκό τρόπαιο. Δέκα χρόνια να παίζαμε δεν θα κερδίζαμε. Έτσι ένιωθα σήμερα, έτσι ένιωσα και στον τελικό, στον οποίο είχα ερωτηματικά για φάσεις τις οποίες είδα μετά και δικαιώθηκα για την αρχική εντύπωση μου. Προφανώς, δεν φταίει η ΑΕΚ γι' αυτό... Στο τελείωμα των φάσεων από τα 6 μέτρα είχαμε ένα θέμα σήμερα, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να το βελτιώσουμε».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter