ΠΑΟΚ-Διομήδης Άργους

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την 2η αγωνιστική των Play-Off της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη 10 Ιουνίου και ώρα 18:00 στο Σπίτι του Χάντμπολ, τον Διομήδη Άργους. 

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει μπροστά του ένα άκρως απαιτητικό πρόγραμμα με πολλά ματς σε σύντομο κοντινό διάστημα, στρέφει την προσοχή του στην σημαντική αναμέτρηση κόντρα στον Διομήδη, γνωρίζοντας πως με θετικό αποτέλεσμα βάζει στέρεες βάσεις για την συμμετοχή του στους τελικούς. 

Απέναντι του, ο Διομήδης Άργους, ο οποίος ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα Play-Off με εντός έδρας νίκη κόντρα στην Bianco Monte Δράμα με 26-22, και πλέον ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη θέση. 

Με δυσφορία και προβληματισμό υποδέχτηκαν τον ορισμό του κ. Μπέτμαν ως διαιτητή της αναμέτρησης, νωπές είναι οι μνήμες από την απόδοση του εν λόγω διαιτητή στον τελικό της Κοζάνης, η οποία απόδοση και οι αποφάσεις του εν λόγω διαιτητή στέρησαν από τον ΠΑΟΚ έναν ακόμα τίτλο. 

Στο τμήμα βέβαια δεν περνάει απαρατήρητο, η γραμμή «κιτρινόμαυρων» ιστοσελίδων, τα οποία προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια για τις δύο κλοπές, του κυπέλλου στην Κοζάνη και του αγώνα των Play-Off στο ΟΑΚΑ, με μία λογική του «Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Διομήδη Άργους, οι Γιώργος Παπαβασίλης και Βασίλης Καβουσανάκης δήλωσαν αποκλειστικά στην κάμερα του AC PAOK TV:








Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021
2η αγωνιστική Play-Off, Handball Premier
Σπίτι του Χάντμπολ
18:00, ΠΑΟΚ-Διομήδης Άργους (AC PAOK TV)