Winmasters MVP ο Νικόλας Λιάπης!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την  Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021, αναδείχθηκε ο αθλητής του τμήματος χάντμπολ ανδρών, Νικόλας Λιάπης, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο ταλαντούχος πίβοτ του ΠΑΟΚ, με επτά τέρματα, έκανε ότι ήθελε την αμυντική λειτουργία του Διομήδη Άργους, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επικράτηση του Δικεφάλου με 31-24, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play-Off της Handball Premier. 

Ο Νικόλας Λιάπης αναδείχθηκε παμψηφεί MVP, λαμβάνοντας το 100% των ψήφων. 

Για τη διάκριση του ως Winmasters MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, ο Νικόλας Λιάπης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν. Η διάκριση ήρθε μέσα από ομαδική δουλειά, και αυτό φάνηκε μέσα από το παιχνίδι, για αυτό τον λόγο θέλω να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου. Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Διομήδη, φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών και δείξαμε τι αξίζουμε μέσα στο γήπεδο, ήμασταν πολύ προετοιμασμένοι ψυχολογικά και τακτικά. Έχουμε μπροστά μας δύο ακόμα παιχνίδια, και είμαστε έτοιμοι να φανούμε εξίσου καλοί και δυνατοί».

Συγχαρητήρια Νικόλα!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter