Ανακοίνωση

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Ανακοίνωση
 
Θεσσαλονίκη, 16/06/2021
 
Με αφορμή την ανάρτηση της ομάδας ΑΕ Γλυφάδα – Γυναικείο Ποδόσφαιρο (δείτε ΕΔΩ), όπου καταφέρεται κατά του Ομοσπονδιακού προπονητή κ. Γιώργου Κυριαζή για τις κλήσεις στην Εθνική Ομάδα, υπονοώντας ότι ο αριθμός των εννιά αθλητριών, που κλήθηκαν από το Σωματείο μας είναι υπερβολικός σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στον τελικό του Βόλου, έχουμε να απαντήσουμε με το απόλυτο των νικών και στο φετινό πρωτάθλημα της ομάδας μας, και το συντελεστή 71-2, τα οποία αποδεικνύουν την ποιοτική ανωτερότητα σε όλους τους τομείς, που επιδείξαμε και από τα οποία, στατιστικά, προκύπτει ότι μάλλον ήταν λίγες οι κλήσεις παικτριών μας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Όσον αφορά το Σωματείο της Α.Ε. Γλυφάδας – Ποδόσφαιρο Γυναικών, επί το ορθότερον, και όχι Γυναικείο Ποδόσφαιρο, γιατί το ποδόσφαιρο δεν έχει φύλο, ευχόμαστε και την επόμενη Δευτέρα να συνεχίσει να υφίσταται με το ίδιο όνομα, τα ίδια χρώματα και το ίδιο σήμα και να μην ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με κάποιους άλλους σε άλλα αθλήματα, όπως το Σούρμενα-Ελληνικό, ΙΕΚ ΞΥΝΗ κλπ...

Τη δε ανακοίνωση, αυτή καθ’ αυτή, την αντιμετωπίζουμε ως «καλόπιασμα», στον υποψήφιο «γαμπρό», πουλώντας αντι-ΠΑΟΚτσιδιλίκι.

Και στη μία και στην άλλη περίπτωση, σας περιμένουμε στα γήπεδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Υ.Γ. Σας ευχαριστούμε πολύ, που είσασταν μέσα στις 36000 θεάσεις του τελικού, που αποκλειστικά προσέφερε το επίσημο κανάλι του ΑΣ ΠΑΟΚ, βλέποντας την ομάδα μας να κατακτάει το 16ο της πρωτάθλημα.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ