Επιστροφή στην δράση με ασημένιο μετάλλιο για το JUDO του ΠΑΟΚ!

paok
Κατηγορία: JUDO

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το JUDO του ΠΑΟΚ, το οποίο επανήλθε στα tatami και στις επιτυχίες. 

Ύστερα από μισό χρόνο αποχής από προπόνηση και ενάμιση χρόνο από αγώνες, οι judoka του ΠΑΟΚ, έδειξαν μεγάλο πείσμα και θέληση απέναντι στις δυσμενείς συνθήκες, όλη αυτή την περίοδο του κορωνοϊού, και έφεραν τον Σύλλογο ξανά σε αγωνιστικές επιτυχίες.

Πιο συγκεκριμένα, οι Αλέξανδρος Κατσαρώνας και Ανέστης Γεωργιάδης, συμμετείχαν σε διεθνή τουρνουά στο Πάζαρτζικ της Βουλγαρίας.

Σε κατηγορίες με μεγάλο ανταγωνισμό και πολλούς αθλητές από την γείτονα χώρα, οι αθλητές του ΠΑΟΚ έχοντας στο πλευρό τους τον προπονητή τους, Γρηγόρη Βοτίκα, κατάφεραν να επιστρέψουν με ένα ασημένιο μετάλλιο και πολλές εμπειρίες ενόψει της προετοιμασίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 

Ο Αλέξανδρος Κατσαρώνας κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 60 κιλών, πραγματοποιώντας τρεις νίκες στους τέσσερις αγώνες που έδωσε. 

Ο Ανέστης Γεωργιάδης στην κατηγορία των 81 κιλών, δεν κατάφερε να σημειώσει νίκη στους δύο αγώνες που έδωσε, αλλά κέρδισε πολλές και σημαντικές εμπειρίες για την πορεία του στο άθλημα. 

Πλέον, οι judoka του ΠΑΟΚ, ετοιμάζονται για ένα ακόμα πολύ δυνατό τουρνουά στην Βουλγαρία, και στη συνέχεια στρέφουν το βλέμμα τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και Νέων. 

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter