Πρώτο σερβίς στο Final-3 Παίδων Κ18 βόλεϊ!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Το τριήμερο 30/6-2/7 θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Πολίχνης το Final 3 του Πρωταθλήματος Κ18 Αγοριών, με την συμμετοχή των Αίαντα Ευόσμου, Πήγασου Πολίχνης και ΠΑΟΚ.

Τα «αετόπουλα» του ΠΑΟΚ, μετά από μία μακρά περίοδο αποχής από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, επιστρέφουν στους αγωνιστικούς χώρους με όρεξη και πίστη για διάκριση. 

Το ρόστερ:

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΙΑΜΠΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΛΕΤΖΙΔΗΣ

ΦΩΤΙΟΣ ΜΑΛΕΤΖΙΔΗΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΤΖΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΥΛΟΥΤΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΪΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΖΑΚΗΣ

Προπονητής: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ

Έφορος τμήματος: ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΛΙΑΜΠΑΣ

Φροντιστής: ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΑΚΙΔΗΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 30/6, 18.00

ΠΑΟΚ-Πήγασος Πολίχνης

Πέμπτη 1/7, 18.00

Αίας Ευόσμου-ΠΑΟΚ

Παρασκευή 2/7, 18.00

ΡΕΠΟ: ΠΑΟΚ

Για την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Final 3 Παίδων Κ18 της ΕΠΕΣΘ, ο έφορος του τμήματος, Αριστείδης Λιάμπας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση μετά από επτά μήνες απραξίας λόγω της πανδημίας. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, η ομάδα βόλεϊ Κ18 του ΠΑΟΚ επέστρεψε εδώ και ένα περίπου μήνα στις προπονήσεις, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, προκειμένου να δηλώσει συμμετοχή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο στόχος παραμένει αμετάβλητος. Με αγωνιστικό πνεύμα, πείσμα και διάθεση, διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε αγώνα και γιατί όχι την πρόκριση στους περιφερειακούς. Με το Final-3 οι αθλητές νιώθουν ότι δεν έχουν χαθεί όλα αυτή τη χρονιά, και είναι μία ευκαιρία για ψυχολογική ανόρθωση. Τόσο ο Πήγασος, όσο και ο Αίαντας είναι ιδιαίτερα χαρισματικές ομάδες και νομίζω θα γίνουν αξιόλογοι αγώνες».

Καλή επιτυχία στα αετόπουλα μας! Πάμε ΠΑΟΚ!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter